U mnie pojawił się problem - podobno ma on się automatycznie przełączać pomiędzy podzakresami woltomierza, ale nie u mnie. Póki napięcie jest poniżej 20V wszystko działa OK, ale gdy wzrasta powyżej pojawia sie "stały" odczyt 18,7V i koniec zabawy.

Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięModeratorzy:Jacek Bogusz, Grzegorz Becker, procesorowiec, robertw, Moderatorzy
Termostat nie działa tak jak powinien bo jest - według informacji z serwisu AVT - błąd w oprogramowaniu. Mieli się tym zająć ale już ponad 2 lat nic z tym nie zrobili, hehehe...Panowie można prosić o rozwiązanie problemu z termostatem ??
W takim razie czekam na soft'aCieszę sięJak postawię kompa na nogi to mogę Ci podesłać własny soft do tego miernika. Nie doczekałem się na poprawkę z AVT więc napisałem sam
)
I jak kolego, jest szansa dostać ten poprawiony sofcik do mierniczka ??Cieszę sięJak postawię kompa na nogi to mogę Ci podesłać własny soft do tego miernika. Nie doczekałem się na poprawkę z AVT więc napisałem sam
)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości