Witam
Jakiś czas temu przeczytałe artykuł z EP 7/03. Postanowiłem skonstruować radiowe sterowanie optyką w kamerze, za pomoca serwomechanizmów. Zamówiłem zestaw AVT517 A+ ze sklepu AVT i po otworzeniu pudełka ku mojemu zdziwieniu zobaczyłem dwie płytki i dwa mikrokontrolery...
http://sklep.avt.pl/p/pl/48396/radiowy+ ... uklad.html
Wydawało mi sie ze zamawiam kompletny zestaw do montau bez serw, a tu prawie nic. Daaawno nie zamawialem kitow AVT, wiec moze po prostu tak jest, nie wiem...
Skoro jestem w bledzie to poradzcie jak wybrnac z tej sytuacji. Na stronie sklepu sa podobne produkty oznaczone jako:
AVT517 UK
AVT517/N
AVT517/O
tylko, ze nie wiem czy to sa tylko mikrokontrolery, czy wszyetkie elementy elektroniczne, bo opis kazdego z przedmiotow jest identyczny
Jest jeszcze sprawa radiomodemu CC1000PP firmy Chipcon.(rowniez nie bylo go w zestawie) Na stronie AVT kosztuje 82pln, a w innych sklepach 45pln. Skad ta roznica w cenie? Wyczytalem ze jest to zestaw plug&play, wiec troche mnie to martwi.
Pomozecie mi wyjsc z tej sytuacji?
Pozdrawiam
Sta$
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięAVT 517
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Grzegorz Becker, procesorowiec, robertw, Moderatorzy