To w końcu nikt go nie zbudował? Nie wiem jak to możliwe, ale znalazłem kompletnego altare na allegro za 150zł (Ale w nowszej wersji) Zastanawiłem się, czy tego nie kupić...
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=33752412
Jakby ktoś chciał dodatkowe info o altare, to warto zajżeć na stronę autora... http://www.aussieamplifiers.com/
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięWzmacniacz Altare (AVT-5000)
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Grzegorz Becker, procesorowiec, robertw, Moderatorzy
Jestem tu nowy ale uwazam ze redakcji EP nalezy sie bura.
Ponoc ten wzmacniacz pomagali opracowac goscie z Toshiba, a wiec wydaje mi sie ze powinien byc dopracowany perfekcyjnie.
EP czytaja rozni ludzie wiec kazdy kit powinien byc bezbledny.
Bardziej zaawansowani czytelnicy moga pokusic sie o przerobki i potraktowac go jako wzor dla wlasnych konstrukcji.
Mniej zaawansowani czerpac powinni radosc z samego stworzenia czegos wlasnorecznie, bo w sklepie to nawet malpa moze sobie kupic dowolny wzmacniacz.
Redakcja to nie organizacja charytatywna a wiec skoro sama plytka kosztuje 75 zl (niemalo) a elementy sa tez bardzo drogie (trafo i tranzystory mocy) to honorowo jest nie narazac czytelnikow na straty finansowe poprzez glupie bledy w kitach.
Kazdy kit powinien byc przetestowany w redakcji.
[ Dodano: 14-08-2007, 19:39 ]
Chce zlozyc porzadny wzmacniacz ale problem jest ze te pdfy od ep musza byc powiekszane i nie wiem jak bardzo bo nie ma ani rozmiaru ani potrzebnego zoomu.
Czy mozesz zmierzyc te plytki i podac mi rozmiar.
Co myslisz o tym wzmacniaczu?
Uruchomiles go?
EP czytaja rozni ludzie wiec kazdy kit powinien byc bezbledny.
Bardziej zaawansowani czytelnicy moga pokusic sie o przerobki i potraktowac go jako wzor dla wlasnych konstrukcji.
Mniej zaawansowani czerpac powinni radosc z samego stworzenia czegos wlasnorecznie, bo w sklepie to nawet malpa moze sobie kupic dowolny wzmacniacz.
Redakcja to nie organizacja charytatywna a wiec skoro sama plytka kosztuje 75 zl (niemalo) a elementy sa tez bardzo drogie (trafo i tranzystory mocy) to honorowo jest nie narazac czytelnikow na straty finansowe poprzez glupie bledy w kitach.
Kazdy kit powinien byc przetestowany w redakcji.
[ Dodano: 14-08-2007, 19:39 ]
Chce zlozyc porzadny wzmacniacz ale problem jest ze te pdfy od ep musza byc powiekszane i nie wiem jak bardzo bo nie ma ani rozmiaru ani potrzebnego zoomu.
Czy mozesz zmierzyc te plytki i podac mi rozmiar.
Co myslisz o tym wzmacniaczu?
Uruchomiles go?