Witam, wreszcie doszła domnie płytka do tego, więc przystępuje do gromadzenia części i mam z wiązku z ty pare pytań.
Na począdku zapytam z ciekawości czy może ktoś mi podesłać 2 i 3 część artykułu bo sciagnelem ze strony ale tam jest tylko 1 czesc a niemam jak zeskanowac tych kartek co dali do przesylki.
A więc tak, w jakich obodowach sa rezystory i kondensatory,tranzystory bo niema podanego w wykazie elementow, scalaki chyba standarowe smd bo w przewlekanych chyba niema takich.
I z ciekawosci, plytke ktora mi przyslali jest inna niz ta na zdieciu kser, chodzi mi o bufory hct245 umnie sa 2 na pcb a na ksero sa trzy i niema na tej stronie ukladu LPC, mam jakas nowsza wersje plytki?
To tak z czystej ciekawosci tylko, najwazniejsze to te obudowy elementow.
dzieki
[ Dodano: 01-08-2007, 21:36 ]
Aha jeszcze jedno , czym mozna zaprogramowac tego procka lpc2103f, czy tem programatoremzaprogramuje uklad:
" epFlashLink - programator JTAG dla mikrokontrolerow STR9 " byl on w " EP 9/2006".
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięKonwerter VGA-LCD Avt-949
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Grzegorz Becker, procesorowiec, robertw, Moderatorzy