Mam pytanie do szacownych elektroników ponieważ chciałbym sobie zrobić podsłuch taki żeby działał w granicach do 100m czy wogóle jest taka możliwość żeby samemu wytrawic i zrobić taki sprzęt a jeśli można to czy ktoś mógłby mi podać jakieś gotowe płytki wraz z rozmieszczeniem elementów byłbym wdzięczny pozdrawiam
Popraw błąd w temacie... End
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięPodsłuh!!
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Grzegorz Becker, procesorowiec, robertw, Moderatorzy
AVT ma w ofercie gotowe zetsawy tego typu.
www.sklep.avt.pl
www.sklep.avt.pl
oczywiscie ze do celow naukowych jakze by inaczej moglbym kogos podsluchiwac nigdypamietaj tylko ze podsluch osob bez ich wiedzy jest nielegalny!!
chyba ze ten uklad do celow naukowych
pozdrawiam.
[ Dodano: 05-11-2006, 15:06 ]
mam jeszcze pytanie bo znalazlem kilka ukladow takich jak AVT2481 oraz AVT2713 lecz niemoge znalez gotowej "plytki" do tych ukladow prosze o pomoc w tej sprawie
1/ z tego co sprawdziłem na www.sklep.avt.pl to gotowa płytka jest w sklepie, a tu masz wzór płytki w pliku
2/ jeżeli chodzi o płytkę AVT2713 to w sklepie jet napisane że jest to kawałek laminatu
2/ jeżeli chodzi o płytkę AVT2713 to w sklepie jet napisane że jest to kawałek laminatu
dzieki wielkie Marek!! za sprawdzenie chyba wezme i sam to zrobie poprostu tak nie bede sie bawil w ten caly sklep bo widze ze przeslanie paczki np jakiegos kitu ktory kosztuje 15zl musze dodac dodatkowo 13 zl z groszami zeby poczta mi to przeslala - a mowia ze poczta jest nie retowna1/ z tego co sprawdziłem na www.sklep.avt.pl to gotowa płytka jest w sklepie, a tu masz wzór płytki w pliku
ja składając zamówienie w AVT wybieram przelew i płacę 7,50zł za przesyłkę, niestety trwa to trochę dłużej o jakieś 2-3 dni zanim otrzymają 'potwierdzenie wpłaty na konto z księgowości" jak mnie poinformowano ale jest taniej.
Obie płytki nie są skomplikowane więc nie powinieneś mieć z nimi problemów.
Powodzenia
Powodzenia
Dzięki jeszcze raz prawdopodobnie je wytrawie bo już kupiłem płytki i elementy prawie mam wszystkie więc dziś zacznę składać te układy. pozdrawiamja składając zamówienie w AVT wybieram przelew i płacę 7,50zł za przesyłkę, niestety trwa to trochę dłużej o jakieś 2-3 dni zanim otrzymają 'potwierdzenie wpłaty na konto z księgowości" jak mnie poinformowano ale jest taniej.
Powodzenia