Tego przepływomierz mógłby nie wytrzymać, a przynajmniej taki trabantowski odpada
  Tego przepływomierz mógłby nie wytrzymać, a przynajmniej taki trabantowski odpada   Ehhhhh
 Ehhhhh 
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięModeratorzy:Jacek Bogusz, Grzegorz Becker, procesorowiec, robertw, Moderatorzy
 Tego przepływomierz mógłby nie wytrzymać, a przynajmniej taki trabantowski odpada
  Tego przepływomierz mógłby nie wytrzymać, a przynajmniej taki trabantowski odpada   Ehhhhh
 EhhhhhWitamWitam
Czy ktoś zamontował komputerek w Matizie.
Mam problem z spalaniem i obrotami.
Spalanie za każdym razem jest różne i wysokie ok 32l/100km,obrotów nie pokazuje wcale.
Podłączyłem się do wtryskiwacza stojąc przodem do silnika to jest lewy.
Do wtrysku dochodzą dwa przewody różowy z niebieskim paskiem i czarny,pod który trzeba się wpiąć?
Proszę aby ktoś podał jakie ma ustawienia (współczynnik wtrysku,drogi itd.)
Witam.Niestety juz po wakacjach, ale mam wersje z wysylaniem wyswietlaczy po RS232 (115200 8N1). Polecam ta wersje tylko dla tego kto korzysta z tej funkcjonalnosci. Opis sposobu wysylania w dolaczonym pliku tekstowym

. Mi raczej Chodzi o to czy poprzez oddzielny układ, procesor + sterownik Lcd np  ad9888 czy cos podobnego. mozna wyswietlać to jakby nie patrzec na ogromnym wyswietlaczu. Na tym od Noki trzeba sie troche skupic zeby cokolwiek odczytac co moze byc niebezpieczne w czasie szybkiej jazdy czy ruchu w miescie gdzie chwila nieuwagi i tragedia. A na takim duzym to chyba mozna graficznie przedstawiac jak nam benzyna w baku wir robi
. Mi raczej Chodzi o to czy poprzez oddzielny układ, procesor + sterownik Lcd np  ad9888 czy cos podobnego. mozna wyswietlać to jakby nie patrzec na ogromnym wyswietlaczu. Na tym od Noki trzeba sie troche skupic zeby cokolwiek odczytac co moze byc niebezpieczne w czasie szybkiej jazdy czy ruchu w miescie gdzie chwila nieuwagi i tragedia. A na takim duzym to chyba mozna graficznie przedstawiac jak nam benzyna w baku wir robi  .
. 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość