Witam, jestem nowym uczestnikiem forum i już zaczynam od problemu.
Kupiłem zestaw jak w temacie ale niestety coś nie działa prawidłowo.
Podczas uruchamiania systemu wygląda nieżle, dwie diody gasną, zapalają sie i na koniec znów gasną, jednak gdy chcę odczytać pamięć procka, lub ją zapisać komputer wyświetla błąd komunikacji a w tym czasie obie diody zapalają się i tak pozostają do kolejnego odpalenia systemu.
Pracuje na XP, ale sprawdzałem również na 98, zmieniałem chyba wszystkie ustawienia portu i sprawdzałem na trzech komputerach.
Gdyby ktoś wiedział jak temu zaradzić to bym był bardzo wdzięczny.
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięKIT AVT 993
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Grzegorz Becker, procesorowiec, robertw, Moderatorzy
Re: KIT AVT 993
Niestety nie umiem Ci pomóc, bo w tym temacie jestem chyba kompletne 0Witam, jestem nowym uczestnikiem forum i już zaczynam od problemu.
Kupiłem zestaw jak w temacie ale niestety coś nie działa prawidłowo.
Podczas uruchamiania systemu wygląda nieżle, dwie diody gasną, zapalają sie i na koniec znów gasną, jednak gdy chcę odczytać pamięć procka, lub ją zapisać komputer wyświetla błąd komunikacji a w tym czasie obie diody zapalają się i tak pozostają do kolejnego odpalenia systemu.
Pracuje na XP, ale sprawdzałem również na 98, zmieniałem chyba wszystkie ustawienia portu i sprawdzałem na trzech komputerach.
Gdyby ktoś wiedział jak temu zaradzić to bym był bardzo wdzięczny.
Spróbuj napisac do : serwis(malpa)avt.com.pl powinnają Ci pomóc.
Pozdr. i życzę powodzenia.