Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

Potrzebna płytka pod schemat(superbass do samochodu)

Paka1982
-
-
Kontaktowanie:
Potrzebna płytka pod schemat(superbass do samochodu)

Postautor: Paka1982 » 29 paź 2005, o 00:02

posiadam fajny artykuł do suba wzmachol oparty na dwóch końcówkach TDA 1562Q potrzebuje żeby ktoś wykonał płytkę sam niestety nie mam czasu ewentualne propozycje proszę składać na adres paka_22@wp.pl z góry dzięka
Załączniki
superbass płytka.rar
(32.95KiB)Pobrany 170 razy

Awatar użytkownika
ACeK
-
-

Postautor: ACeK » 29 paź 2005, o 10:02

:) piszac ze :no: umiesz masz na mysli projektowanie plytki czy jej wykonanie (nie zgladalem do twojego zalacznika) bo jesli chcesz by ktos Ci ja wykonal to sa ogloszenia na forum osob lub adresy firm ktore takie rzeczy robia uzyj opcji szukaj :idea: albo poczytaj jak sie takie plytki samemu robi i zrob ja sam to na prawde nie jest trudne :P a jesli projekt wymaga zaprojektowanie plytki i tego :no: umiesz to proponuje znalesc inny z gotowa plytka :wink:
:D

Paka1982
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: Paka1982 » 29 paź 2005, o 10:07

w załączniku jest schemat płytki i wzór płytki czyli gotowe ścieżki ja niestety nie mam czasu aby z tym robić potrzebuje gotową płytke

Awatar użytkownika
ACeK
-
-

Postautor: ACeK » 29 paź 2005, o 10:42

:) tu masz ogloszenie :arrow: plytki a jak przeszukasz sobie to forum to znajdziesz wiecej podobnych watkow oraz adresy firm np :arrow: watek :wink:
:D

Wróć do „Kity AVT”