Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

AVT 2660 Odtwarzacz CD -błąd w oprogramowaniu, modyfikacja

Awatar użytkownika
robi_deejay
-
-
Kontaktowanie:
AVT 2660 Odtwarzacz CD -błąd w oprogramowaniu, modyfikacja

Postautor: robi_deejay » 17 cze 2003, o 23:26

Zakupiłem dwa kity AVT 2660 i zarówno z jednym jak i z drugim jest ten sam problem a mianowicie przycisk "STOP" nie działa tak jak powinien. Zamiast zatrzymywać odtwarzanie przechodzi do następnej ścieżki. Przycisk "STOP" nie działa tak samo jak przycisk szybkiego przewijania bo po wybraniu trybu odtwarzania "RANDOM" wybiera losowo ścieżkę tylko po naciśnięciu przycisku "STOP". Po wybraniu przycisku szybkiego przewijania przechodzi do następnej ścieżki (pokoleji). Układ sprawdzałem z dużą ilością napędów CD i zawsze efekt był ten sam. Wniosek jest tylko jeden -błąd w oprogramowaniu. Nie bardzo zanam się na programowaniu w Baskomie dlatego potrzebuję pomocy. Chciałbym również zamodyfikować troszkę ten sterownik o kilka wydaje mi się prostych funkcji. Prszę o pomoc a także inne uwagi i sugestie związane z tym układem.

mw
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: mw » 21 cze 2003, o 15:06

Masz racje wkradl sie blad w oprogramowaniu ktory ujawnia sie z wiekszoscia napedow CD-ROM. Blad ten zostal usuniety. Wyslalem Ci na priv uaktualnione oprogramowanie.

johnny_gim
-
-

Postautor: johnny_gim » 25 wrz 2005, o 09:33

Przepraszam, że odkopuję wątek, ale czy mógłbyś i mi przysłać nową wersję tego programu?

Wróć do „Kity AVT”