Witam wszystkich serdecznie.
Ma ktoś może dostęp do tego kitu? Chodziło by mi najbardzej o progarm mikroprocesora, jeżleli ktoś to ma to bedę wdzięćzny za przysłanie.
W ogóle to wydaje się, że fajny był ten kit - szkoda, że go już nie ma w sprzedaży. Nic podobnego też się nie pojawiło, a jest to dość ciekawy temat.
Ja dopiero dorobilem się swojego pierwszego samochodu i jak to elekronik chcialbym go "usprawnić" - stąd zaineteresoanie tym tematem.
Pozdrawiam,
Filip
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięKit AVT-286 "Pokładowy komputerek do samochodu"
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Grzegorz Becker, procesorowiec, robertw, Moderatorzy
No może dzisiejsze samochody to mają i jest Pan szczęsliwym posiadaczem takiego - ja mam swojego Fiata CINQUECENTO i niestety nie mam takich bajerów. W dodtaku w polsce jeździ dużo tego typu samochodów, oraz mam mnustwo znajomych, którym przedstawiłem ten temat i byli bardzo zainteresowani czymś takim do sowjego auta - bo też nie mają takich bajerów.
Niezapominajmy, że w Polsce jeździ ograomna liczba samochodów starszych więc sądze, że taki "komputerek" raczej by miał miejsce bytu. Jest jescze druga strona medalu - niezapominajmy o ludziach którzy chcą sobie "stuningować" swoje 4-kółka i na pewno, chcociażby obtoty, pokazywane cyfrowo też by ich zainteresowały (wprawdzie obroty to może troche mało - bo nie problem zrobić obrotyomierz cyfrowy - tylko, żeby to miało wiecej funkcji).
Pozdrawiam
Niezapominajmy, że w Polsce jeździ ograomna liczba samochodów starszych więc sądze, że taki "komputerek" raczej by miał miejsce bytu. Jest jescze druga strona medalu - niezapominajmy o ludziach którzy chcą sobie "stuningować" swoje 4-kółka i na pewno, chcociażby obtoty, pokazywane cyfrowo też by ich zainteresowały (wprawdzie obroty to może troche mało - bo nie problem zrobić obrotyomierz cyfrowy - tylko, żeby to miało wiecej funkcji).
Pozdrawiam