AVT 2660+ Odtwarzacz CD EdW 3/03
Mam pytanie cena jego wynos wlasnie sa podane 3 38zl 75zl 25zl ktora to cena kitu z zaprogramowanym prockem a wogle jak go sie programuje wystarczy podpiac kabel do kompa ?
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięAVT 2660+ Odtwarzacz CD EdW 3/03
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Grzegorz Becker, procesorowiec, robertw, Moderatorzy
Cena calego kit-u czyli zetaw elementow a w tym zaprogramowany procek i LCD to 75zł (tak napisam mi gosc z dzialu handlowego AVT). Niestety na moj kit czekam juz chyba trzeci tydzien i dalej nic .
Troszke szkoda ze oferuja towar ktorego w gruncie rzeczy nie maja w posiadaniu i trzeba az tyle czekac (dzwonilem do AVT moze bedzie w drugiej polowie kwietnia - ladnie chyba poczekam z 1,5 miesiaca ??????), a to wszystko moje lenistwo - moglem sam zrobic plytke i kupic osobno elementy.
Co do programowania to z tego co sie orientuje to wystarczy prosty kabelek na LPT i BASCOM do zaprogramowania 90S8515 w systemie ISP. Poczytaj o standardzie ISP (chyba nawet wystarczy uklad z help-a do BASCOM-a)
Pozdrawiam
Troszke szkoda ze oferuja towar ktorego w gruncie rzeczy nie maja w posiadaniu i trzeba az tyle czekac (dzwonilem do AVT moze bedzie w drugiej polowie kwietnia - ladnie chyba poczekam z 1,5 miesiaca ??????), a to wszystko moje lenistwo - moglem sam zrobic plytke i kupic osobno elementy.
Co do programowania to z tego co sie orientuje to wystarczy prosty kabelek na LPT i BASCOM do zaprogramowania 90S8515 w systemie ISP. Poczytaj o standardzie ISP (chyba nawet wystarczy uklad z help-a do BASCOM-a)
Pozdrawiam