Uruchomiłem ten wzmacniacz!
Tylko że troche się "dusi" zwiększyłem wartośc rezystora R9 do 50k ale dalej cos nie gra bo wzmacniacz jest słaby...
Nie daje POWER-a
Jakieś propozycje?
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięAVT -890 Wzmacniacz na Hex-Fet
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Grzegorz Becker, procesorowiec, robertw, Moderatorzy
Ostatnio zmieniony 28 mar 2004, o 16:29 przez end, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam,temat troszkę postarzały ale...
Szczerze pisząc to niebawiłem sie już tym wzmacniaczem ale widze że jednak trzeba będzie posiedzieć...
Dzisiaj (jak dam rade) postaram się zabrać za uruchamianie tego wzmacniaczyka.
Poskładałes już ?
Kupiłeś kit AVT czy poprostu sam wszystko robiłeś ?
Dziwi mnie to że każdy ma inny problem z tym wzmacniaczem i co najlepsze inni twierdzą że wzmacniacz dzaiła od pierwszego załaczenia.
Jak jest u Ciebie?
Szczerze pisząc to niebawiłem sie już tym wzmacniaczem ale widze że jednak trzeba będzie posiedzieć...
Dzisiaj (jak dam rade) postaram się zabrać za uruchamianie tego wzmacniaczyka.
Poskładałes już ?
Kupiłeś kit AVT czy poprostu sam wszystko robiłeś ?
Dziwi mnie to że każdy ma inny problem z tym wzmacniaczem i co najlepsze inni twierdzą że wzmacniacz dzaiła od pierwszego załaczenia.
Jak jest u Ciebie?
wzmak juz działa sam go składałem nie kupowałem kitu bo wyszło by mnie za drogo. Odkryłem czemu niektórym działa a niektórym nie Sa tam dwa rezystory R16 i R17 jeżeli ktoś trafił na rezystorek który ma ok 990om to wzmak nie działa a jesli trafił na 1090 om to bedzie działać ja dałem te rezystory 1,6k om igra dobrze