Jeśli ktoś ma to wielkie plis, udostępnijcie do zassania płytkę AVT495
w formacie .PCB . Lub wyślijcie na e-mail: brzezinka15@interia.pl
Z góry wielkie dzięki.
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięPotrzebna płytka do AVT495 w formacie .PCB
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Grzegorz Becker, procesorowiec, robertw, Moderatorzy
Płytka do kitu AVT-495
w dziale download/PCB (EP) nie można ściągnąć pdf'a z szablonem płytki do tego kitu (AVT-495) bo zamiast niego ściąga płytkę do kitu AVT-820! może ktoś ma ten właściwy szablon? Proszę udostępnijcie lub podeślijcie na szymon.cwojdzinski at z.pl
TIA
TIA
...i jeszcze kilka pytań
Właśnie skończyłem przeszukiwanie forum i nic więcej na temat kitu AVT-495 (opis w EP 3/99) nie znalazłem, a problem mam z tymi cewkami... o ile parametry L1 są podane w spisie elementów (chociaż akurat zapisu "L1: filtr 7x7 216" zupełnie nie rozumiem - wyjaśnienia mile widziane) to juz o L2 nie ma nic no i nie wiem czy to niedopatrzenie ze strony EP czy ja lamiątko nie wiem o czymś co jest oczywiste nawet dla "mało doświadczonego elektronika". Chciałem kupić cały ten zestaw, a że zależy mi na czasie i nie mogę czekać aż mi przyślą, zadzwoniłem do AVT i podali mi namiary Poznańskiego dystrybutora - niestety kitu nie miał. Potrzebuje tego odbiornika "na wczoraj" dlatego się dopytuję o te cewki bo chciałem od początku złożyć ten układ na płytce uniwersalnej...
Dzięki,
Toudi
Skończyło się na tym, że kupiłem podobny zestaw innego producenta...
Dzięki,
Toudi
Skończyło się na tym, że kupiłem podobny zestaw innego producenta...