AVT 2279-czy posiada ktoś z was obw.drukowany w formacie PDF?
Jezeli tak to bylbym zobowiązany jezeli zostałby on mi przeslany.
Pzdr
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięAVT 2279
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Grzegorz Becker, procesorowiec, robertw, Moderatorzy
AVT 2279 Zasilacz do wzmacniacza - PCB.
Witam.
Również chciałbym dołączyć się do prośby o PCB w formacie PDF tego zasilacza. Myślałem, że kupię sobie cały KIT ale aktualnie nie ma go w ofercie AVT. Gdyby to coś pomogło to posiadam ten schemat w formacie PCB (Protel). Niestety nie mam oprogramowania którym mógłbym go wydrukować.
Również chciałbym dołączyć się do prośby o PCB w formacie PDF tego zasilacza. Myślałem, że kupię sobie cały KIT ale aktualnie nie ma go w ofercie AVT. Gdyby to coś pomogło to posiadam ten schemat w formacie PCB (Protel). Niestety nie mam oprogramowania którym mógłbym go wydrukować.
Re: AVT 2279 Zasilacz do wzmacniacza - PCB.
Witam.
kilka sek szukania i wyjasnien:
Download EdW
Ta seria kitow
i wyjasnienie na stronie:
Zdecydowana większość projektów płytek drukowanych jest w formacie PCB Autotrax. Pliki te można otworzyć darmowym programem Autotrax oraz komercyjnymi programami Protel i TraxMaker. Pełna wersja Autotraxa i 30-dniowa wersja Protela dostępne są na stronie producenta.
Nieliczne projekty Czytelników zawierają projekt płytki w formacie Eagle (darmowy do niekomercji).
Dzięki. Schemat w formacie Protela miałem właśnie z tamtej strony, tylko jakoś nie mogłem sobie poradzić z proponowanym oprogramowaniem. Stąd właśnie była moja prośba o PCB w formacie PDF. Dopiero w darmowej wersja Protel for Windows dało się intuicyjnie otworzyć i wydrukować projekti. Na naukę programu jeszcze przyjdzie pora.