Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj siępotrzebne plytki
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Grzegorz Becker, procesorowiec, robertw, Moderatorzy
witam ma ktos plytki do kitow:
swietlny efekt dyskotekowy
avt-395 EP 3/98
EP 7/98
te 2 kity sa podobne tyle w tym 2 jest dodane sterowanie lustra silnikiem
sterownik reflektora dyskotekowego
8/98
Z gory dziekuje
swietlny efekt dyskotekowy
avt-395 EP 3/98
EP 7/98
te 2 kity sa podobne tyle w tym 2 jest dodane sterowanie lustra silnikiem
sterownik reflektora dyskotekowego
8/98
Z gory dziekuje
Witam, w związku z tym że skaner mam walnięty skany bedą dopiero dzisiaj wieczorem (najpóźniej jutro po południu).
W EP 7/98 jest sam schemat ideowy tego efektu,nie ma PCB ale do tamtych dwuch są.
A co do schematów to jak masz jakieś ciekawe schem. wzmacniaczy i koncówek audio,jakies efekty gitarowe coś w stylu audio.
Widziałeś w EdW "Efekr laserowy"?..Może ten projekt by cię zaciekawił bo mnie bardzo.
Tylko że trzeba zaprogramowac w nim mikroprocesor a ja o tym nie mam zielonego pojęcia.
W EP 7/98 jest sam schemat ideowy tego efektu,nie ma PCB ale do tamtych dwuch są.
A co do schematów to jak masz jakieś ciekawe schem. wzmacniaczy i koncówek audio,jakies efekty gitarowe coś w stylu audio.
Widziałeś w EdW "Efekr laserowy"?..Może ten projekt by cię zaciekawił bo mnie bardzo.
Tylko że trzeba zaprogramowac w nim mikroprocesor a ja o tym nie mam zielonego pojęcia.
Niestety niemoge załączyć tych płytek z przyczyn technicznych
Podaj e-maila.
A tutaj jest mój: hard-core22@tlen.pl
Podaj e-maila.
A tutaj jest mój: hard-core22@tlen.pl