Witam,
Mam problem z kitem AVT-281. Zrobiłem go, ale efekty są mizerne. Poprawnie pracuje tylko w rozdzielczości 320x240 (w moim przypadku tylko DOOMII dobrze wygląda). Karty graf. (ASUS V7700) nijak nie moge recznie zmusic do takiej pracy. W rozdzielczości 640x480 ekran na TV jest podzielony na 2 części - to co na monitorze jest po prawej - na TV (Elemis 14") jest po lewej stronie i analogicznie. Na środku jest pionowy pas szerokości ok. 4cm. Próbowałem przesunac obraz PStripem, ale zrywa mi synchronizacje. Sam obraz w tej rozdzielczości jest bez koloru i mało wyraźny (jakby rozciągnięty w pionie). W wyższych rozdzielczościach w ogóle nie chodzi. Układ pobiera ok 100 mA i dość mocno grzeje się układ MC 1377.Czy ktoś zrobił ten układ i miał podobne problemy i wie jak z nimi sobie poradzic - Pomóżcie!
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięModulator PAL AVT281
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Grzegorz Becker, procesorowiec, robertw, Moderatorzy