Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

Maturzysta szuka informacji o AVT -5016

Miodek
-
-
Kontaktowanie:
Maturzysta szuka informacji o AVT -5016

Postautor: Miodek » 16 lis 2003, o 21:07

Witam. Jestem tegorocznym maturzystą w Technikum Elektronicznym. Jako prace dyplomową robie Amplituner FM z RDS. Szukam informacji na temat tego kitu. Jeżeli już ktoś może go składał lub miał z nim do czynienia to chętnie przyjme każdą informacje na jego temat.

Piotrekk5
-
-

Postautor: Piotrekk5 » 19 lis 2003, o 14:49

Hej! Jak byś był zainteresowany to mam do sprzedanie ten tuner. Jest zmontowany i umieszcony w aluminiowej obudowie, z "lustrzaną" płytą czołową. Jest to oczywiscie tuner FM z RDS-em i wzmacniacz.
Jeśli Cię to interesuje, to napisz maila piotrekk5@wp.pl
Pozdrawiam
Piotrek

Awatar użytkownika
end
admin
admin
Kontaktowanie:

Re: Maturzysta szuka informacji o AVT -5016

Postautor: end » 19 lis 2003, o 18:15

Witam. Jestem tegorocznym maturzystą w Technikum Elektronicznym. Jako prace dyplomową robie Amplituner FM z RDS. Szukam informacji na temat tego kitu. Jeżeli już ktoś może go składał lub miał z nim do czynienia to chętnie przyjme każdą informacje na jego temat.
Albo kup od kolegi albo zmontuj nowy sam.
Ja sam nieskładałem tego kitu ale warto się podszkolic w montażu takich urządzeń :wink:

Wróć do „Kity AVT”