Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięnie moge wydrukowac pcb avt 2666
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Grzegorz Becker, procesorowiec, robertw, Moderatorzy
Czesc .
Jak w temacie . Jest to plytka czestosciomierza radiowego - projekt opisany w EDW. Probowalem to programem TraxMaker 3 PRO i nic. Jesli ktos wie jak to ugryzc lub jakim innym programem albo jak ktos ma to w jakims innym formacie ( np.PDF), to prosze o pomoc .
Moj mail: atomic74 <malpa> interia <kropka> pl
Z gory dzieki.
Jak w temacie . Jest to plytka czestosciomierza radiowego - projekt opisany w EDW. Probowalem to programem TraxMaker 3 PRO i nic. Jesli ktos wie jak to ugryzc lub jakim innym programem albo jak ktos ma to w jakims innym formacie ( np.PDF), to prosze o pomoc .
Z gory dzieki.
Re: nie moge wydrukowac pcb avt 2666
Nie możesz tylko wydrukować czy też nie możesz tego pliku otworzyć?Czesc .
Z gory dzieki.
Inne pcb idą na drukarkę pod tym samym programem? Jeśli tak to nie może być sprawa wersji demo. Zjakiego miejsca można ściągnąć ten plik płytki? A może umieść go tutaj na forum to zobaczę co jest z tym plikiem.Dzieki za zainteresowanie.
Plik wydaje sie byc nie uszkodzony : moge go otworzyc , widze rysunek sciezek , moge edytowac warstwy ....
Zaznaczam ze klopot nie lezy po stronie drukarki , bo inne "pcb" ida bez problemu . Czy to chodzi o to , ze program jest demo ?
atomic74
Drukowanie PCB
Tej większej nie da się wydrukować, bo w wersji demo jest ograniczenie, już nie pamiętam do ilu elementów. Nie jestem pewien, ale chyba tak jest
Re: Drukowanie PCB
Da się to drukować pod protelem, próbowałem pod TraxMaker'em 2000Pro (mam wersję pełną) i też nic z tego.Tej większej nie da się wydrukować, bo w wersji demo jest ograniczenie, już nie pamiętam do ilu elementów. Nie jestem pewien, ale chyba tak jest
Witam Wszystkich
Mam praktycznie taki sam problem. Ale nie naprawiłem pliku bo nie za bardzo kapuję co to znaczy : " pady poza obszarem pracy.. " . Czy da się to naprawić TraxMakerem ? Jeśli tak to proszę o pomoc jak to dokładnie zrobić. A jeśli nie to proszę o podesłanie gotowego pliku w PDF-ie do wydrukowania . Za ewentualną pomoc bardzo dziękuję.
pozdr
a_lex(malpa)o2(kropka)pl
Mam praktycznie taki sam problem. Ale nie naprawiłem pliku bo nie za bardzo kapuję co to znaczy : " pady poza obszarem pracy.. " . Czy da się to naprawić TraxMakerem ? Jeśli tak to proszę o pomoc jak to dokładnie zrobić. A jeśli nie to proszę o podesłanie gotowego pliku w PDF-ie do wydrukowania . Za ewentualną pomoc bardzo dziękuję.
pozdr
a_lex(malpa)o2(kropka)pl