Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięKit AVT 5000 (Wzmacniacz ALTARE)
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Grzegorz Becker, procesorowiec, robertw, Moderatorzy
Mam problem, ponieważ znalazłem na tym forum post, że podobno w schemacie tego wzmacniacza gdzieś jest błąd. Jeśli takowy intnieje i wie gdzie, to proszę o odpowiedz.
To chyba moje posty czytałeś, bo ja kiedyś tutaj zamieszczałem dość dużo o kicie AVT5000 ... U mnie sprawa wygląda tak, że owszem, zacząłem robić ten wzmacniacz, jest on już gotowy, ale leży w szafie niestety Bo gdy montowałem go miałem wiele niejasności co do opisu - z większością sobie poradziłem... lecz z tego co pamiętam (a nie jestem teraz z tym na bierząco,gdyż ostatni raz miałem z nim styk około początku września, bo teraz studiuje zawzięcie i nie mam czasu na skończenie ! ) w opisie nie bylo rzadnej wzmianki na temat elementu D11, który widnieje na schemacie montażowym (na dole ma środku) a nie ma rzadnych danych na jego temat ani na spisie elementów, ani w treści, ani na schemacie ideowym...
Jaki powinien byc rozmiar plytek Altare.
Pytam bo chce go zmontowac a nie wiem jak duze powinny byc plytki