Jak to jest, że do handlu wypuszczane są płytki z błędem, np. pomylone są ścieżki zasilania i pali się US.
Z tego wynika, że tego nawet nikt nie składa wypuszczając na rynek !!! NIKT.
Projekt w Protelu i od razu na taśmę, potem pudełko i do sklepów.
WSTYD!
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięAVT nawet nie sprawdza tego co wypuszcza.
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Grzegorz Becker, procesorowiec, robertw, Moderatorzy
xxl
A co ty niewiesz?...tak już jest...(niewiem czemu oni tak robią)
Nikt nie jest nieomylny...każdy ma prawo zrobić błąd!
Takie tłumaczenie spotka Cie ze strony AVT (z resztą ten temat juz każdy zna)Zanim zdecydujesz się coś kupić najpierw zobacz erraty to kitów AVT.
Nikt nie jest nieomylny...każdy ma prawo zrobić błąd!
Takie tłumaczenie spotka Cie ze strony AVT (z resztą ten temat juz każdy zna)Zanim zdecydujesz się coś kupić najpierw zobacz erraty to kitów AVT.
zgadzam sie z wami mam nawet przyklady
kit Prawdziwy kit 2483 centrala z dallasami na koncu lini
blad na plytce i polowa ukladu niemiala masy i od razu spalil sie procek moja wina to to ze poprostu zrobilem to jak bezmyslny monter niesprawdzilem sciezek ale to jeszcze nie koniec przygud wogule na plytce nie ma zwory o ktorej pisza wprojekcie a co lepsze ona jest nawet w tej erracie brak rezystorow podciagajacych a dodatkowo bledy w programie wyglada to tak:
Uklad rejstruje 10 tabletek co potwierdza ledem i nawet zapisuje w pamieci sprawdzialem a reaguje tylko na 2 pierwsze rejstrowane
po 3 cyklach alarmu zawiesza sie i wtedy przestaje reagowac na wszytko!!!
ALE!! AVT wybrnelo z opresi i wrucilo mi kase za spalony procek i odsalo kase za kit
blad na plytce i polowa ukladu niemiala masy i od razu spalil sie procek moja wina to to ze poprostu zrobilem to jak bezmyslny monter niesprawdzilem sciezek ale to jeszcze nie koniec przygud wogule na plytce nie ma zwory o ktorej pisza wprojekcie a co lepsze ona jest nawet w tej erracie brak rezystorow podciagajacych a dodatkowo bledy w programie wyglada to tak:
Uklad rejstruje 10 tabletek co potwierdza ledem i nawet zapisuje w pamieci sprawdzialem a reaguje tylko na 2 pierwsze rejstrowane
po 3 cyklach alarmu zawiesza sie i wtedy przestaje reagowac na wszytko!!!
ALE!! AVT wybrnelo z opresi i wrucilo mi kase za spalony procek i odsalo kase za kit
Re: AVT nawet nie sprawdza tego co wypuszcza.
Jak to jest, że do handlu wypuszczane są płytki z błędem, np. pomylone są ścieżki zasilania i pali się US.
O ktory kit Ci chodzi?
Pzdr
PZb
O ktory kit Ci chodzi?
Pzdr
PZb