Hej!
Poskładałem ten zestaw i mam taki problem:
na wyświetlacczu miga mi na przemian: "NO METAL!" i "SENSITIVITY LOW" a po naciśnięciu jakiegokolwiek przycisku zmienia się tylko na ułamek sekundy i wraca do tych dwóch napisów migających! Tak ma być czy co?
Następny mój problem to:
Głośniczek nie działa! Co może być tego powodem?
Dodatkowo zestaw zawiera informację, że:
"Dla prawidłowej sygnalizacji dźwiękowej układu należy wymontować z piezo elementy generatora i równolegle podlutować rezystor 1k."
rezystor podlutowałem pomiędzy kabelki i też nie działa!
Ostatnia rzecz to: w opisie w sieci było napisane: "identyfikacja własności magnetycznych wykrytego obiektu" Nic takiego mi nie wyświetla - mam tylko na przemian tamte dwa napisy...!
proszę o pomoc
pozdrawiam Johnny
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięWykrywacz metali AVT 5025
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Grzegorz Becker, procesorowiec, robertw, Moderatorzy
opis zestawu: http://www.ep.com.pl/archiwum/pdf/2001/07/10_14.pdf
Kolego poszukaj w tym dziale gdzieś niżej lub na dole tabelki masz pasek "szukaj" w którym wpisz nazwe kitu i nr.Ten temat juz był poruszany na tym forum.
Ostatnio zmieniony 23 lip 2003, o 14:22 przez end, łącznie zmieniany 1 raz.
Nic nie ma...!
Przeszukałem wszystko na tym dziale i nie ma nic...!
Proszę o pomoc z tym avt5025!
pozdrawiam Johnny
Proszę o pomoc z tym avt5025!
pozdrawiam Johnny
Jest TEMAT...Wpisz w pasku szukaj "wykrywacz metali" -Kolega Jędrek już zadał to pytanie...(poszukaj dobrze)
Ostatnio zmieniony 23 lip 2003, o 14:22 przez end, łącznie zmieniany 1 raz.