Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

Laptop - spalony zasilacz ...

stoprocent
-
-
Laptop - spalony zasilacz ...

Postautor: stoprocent » 21 lip 2009, o 20:15

Elo :)

Mój laptop od jakiegoś czasu szwankuje chodzi o to że zasilacz co jakiś czas się pali (3 miechy do pól roku) a akumulatorek się nie ładuje i chodzi tylko przy zasilaczu ,ale to mi nie przeszkadza bo zawsze mam przy sobie gniazdko :).Chodzi o to w czym jest problem od czego się "jara" zasilacz :) i jeśli ktoś wie jaka jest suma naprawy takiego czegoś proszę Tą osobę o odopowiedż.

Z góry pozdrowiam :)

Awatar użytkownika
pajaczek
Moderator
Moderator

Postautor: pajaczek » 22 lip 2009, o 10:03

jeśli ktoś wie jaka jest suma naprawy takiego czegoś
Od 1 zł do kilku tys. Tak na oko.

Dobra, dość żartów. Po tak sformułowanym pytaniu mogę jedynie stwierdzić, że wróżka ma wolne, a ja zgadywać nie będę. Bo tu jedynie zgadywać można. Nie podałeś NAWET marki laptopa, nie mówiąc o istotnych szczegółach.
Bardzo proszę o przemyślenie pytania, zanim wyślesz kolejne, tak by dać szansę na odpowiedź (czyli by pytanie było pełne i z danymi).

Btw. Spalony zasilacz uniemożliwił by Ci pracę.

elektrohurt
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: elektrohurt » 10 paź 2009, o 00:37

może jest za bardzo podkręcony ??

Awatar użytkownika
end
admin
admin
Kontaktowanie:

Postautor: end » 10 paź 2009, o 09:04

1. Może zastosuj zasilacz o większej wydajności prądowej.
2. Laptop nie grzeje się za bardzo? Akumulator nie ładuje się, bo jest zużyty czy nie ładuje, bo nie ładuje mimo sprawnego akumulatora?

Wróć do „Komputery PC, laptopy, tablety i wszelkie gadżety”