Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięProblem Internetem
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
- piterino_16
- -
- Kontaktowanie:
Witam. Jest taki problem. Wchodzę na forum muzyczne, na którym jestem zarejestrowany. Dzisiaj formatowalem system. Przed formatem wszystko ok a teraz jak wejdę na forum to wyskakuję jakiś bład z debugowaniem. Skąd to może się brać?? Mam to na kilku stronkach. Nie można poprawnie ich otworzyć. Pomózcie.
Re: Problem Internetem
Aktualizacje masz zainstalowane? łatki, poprawki.Witam. Jest taki problem. Wchodzę na forum muzyczne, na którym jestem zarejestrowany. Dzisiaj formatowalem system. Przed formatem wszystko ok a teraz jak wejdę na forum to wyskakuję jakiś bład z debugowaniem. Skąd to może się brać?? Mam to na kilku stronkach. Nie można poprawnie ich otworzyć. Pomózcie.
Przeinstaluj IE6 lub wgraj IE7 (jak dla mnie tez jest ok tylko trza się przyzwyczaić do trochę nowego wyglądu itp.)
Jeszcze może być, że nie masz wgranych wtyczek do obsługi ActiveX i innych wtyczek do uruchamiania aplikacji np. w przeglądarce.
re
co się dzieje np jak skorzystasz z innej przegladarki?? np Firefox
- piterino_16
- -
- Kontaktowanie:
re
przedewszystkim sprawdź jakie masz ustawienia przeglądarki- Narzędzia-opcje internetowe- ZABEZPIECZENIA oraz PRYWATNOŚĆ
- piterino_16
- -
- Kontaktowanie: