witam.po podłączeniu usb do kompa pojawia się nowa stacja CD-rom. Dysk g:.
We właśiciościahc systemu dyst ten przedstawia się jako CION AP192 usb driver. Sformatować się go nijak nie da jakieś pomysły?
rozebrałem pena: jest na nim napisane: 83618761 SDTNLLAHSM CP0153542AR TAIWAN.
z drugiej strony na chipie pisze: WP wp8021-b, 0848l,p5h21.
dysk G:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b67 ... 7c7f3.html
Jedynie w menadżerze urządzeń jest napisane: CION AP192 usb driver. i tyle
i win7 tez nie pokazuje mi tego pena na disk list:
Oto screen co z niego wynika?
screen z CHipeasy:
ps:nie wykrywa mi go ani RW8021 ptoolv3.35_EN ani Partition Wizard Home.
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięproblem z pendrive- jako CD
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Re: problem z pendrive- jako CD
nie chce Cię martwić ale swego czasu miałem podobny problem i skończyło się... wymianą usb;)
Może spróbuj podpiąć do innego kompa i sprawdzić czy wystepuje ten sam błąd?
Z początku trochę mnie odrzucił temat wątku - bo dlaczego akurat "jako CD", anyway...
w pierwszej kolejności bym się zainteresował czy nie jest to sfałszowany pendrive... jeśli dobrze widzę pojemność to jakieś 64GB... jakiś czas temu pojawiły się fałszywki o większych pojemnościach... niestety nadają się wyłącznie do śmieci (lub zwrotu).
w pierwszej kolejności bym się zainteresował czy nie jest to sfałszowany pendrive... jeśli dobrze widzę pojemność to jakieś 64GB... jakiś czas temu pojawiły się fałszywki o większych pojemnościach... niestety nadają się wyłącznie do śmieci (lub zwrotu).