Proszę o pomoc w odinstalowaniu "zabłąkanych" składników programu.
Zbędny program wersji beta odinstalowałem stosując program EasyCleaner. Usunąłem też katalog w którym został zainstalowany. Dziś chcę go ponownie zainstalować, ale system zgłasza komunikat, że pakiet językowy nie został do końca odinstalowany. Uniemożliwia to pomyślną ponowną instalację. Jak je odnaleźć i usunąć te zabłakane pliki?
Najszybciej to przeformatować dysku, ale to ostateczność.
Może jest jakiś inny sposób?
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj siępełne odinstalowanie programu
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
- Jacek Bogusz
- -
- Kontaktowanie:
To niekoniecznie są pliki - modyfikacja może dotyczyć rejestru i wówczas trudno będzie ją odnaleźć. Można spróbować:
Start -> Uruchom -> regedit
W samym programie ctrl+f i ręczne szukanie po nazwie/wpisach. Chociaż jeśli użyłeś deinstalatora, to pewnie już to zrobił. A może coś w katalogu system? A może w jakimś ukrytym? Trochę za dużo zmiennych...
Start -> Uruchom -> regedit
W samym programie ctrl+f i ręczne szukanie po nazwie/wpisach. Chociaż jeśli użyłeś deinstalatora, to pewnie już to zrobił. A może coś w katalogu system? A może w jakimś ukrytym? Trochę za dużo zmiennych...
Stosowałem CCleaner Usunąłem wszystko co było związane z programem. Już wydawało mi się że osiągnołem sukces, ale podczas instalacji pojawia sie komunikat o tresci "Nie powiodła się poprawna inicjalizacja VBA. "
Przyznaję, że nie wiele mi to mówi.
Zaczynam sie przymierzać do pełnego sformatowania dysku i ponowna instalację wszystkich programów. Wolę jeszcze tego uniknąć. Jak juz powiedziałemyto ostateczność.
Jeszcze trochę powalczę. A może ktoś z kolegów wpadnie na jakiś inny pomysł.
Przyznaję, że nie wiele mi to mówi.
Zaczynam sie przymierzać do pełnego sformatowania dysku i ponowna instalację wszystkich programów. Wolę jeszcze tego uniknąć. Jak juz powiedziałemyto ostateczność.
Jeszcze trochę powalczę. A może ktoś z kolegów wpadnie na jakiś inny pomysł.
- Jacek Bogusz
- -
- Kontaktowanie: