Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięSterowniki pod Windows 7
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
- krzysiek3300
- -
Witam
mam problem z dobraniem sterownikw do winodws 7 Beta szukalem w internecie
ale nic nie moge znalesc
do chipset
Karta graficzna
dzwiek
karta sieciowa
CZYLI STEROWNIKI DO WSZYSTKIEGO
mam problem z dobraniem sterownikw do winodws 7 Beta szukalem w internecie
ale nic nie moge znalesc
do chipset
Karta graficzna
dzwiek
karta sieciowa
CZYLI STEROWNIKI DO WSZYSTKIEGO
Ostatnio zmieniony 29 maja 2009, o 23:26 przez krzysiek3300, łącznie zmieniany 1 raz.
- Darlington
- -
- krzysiek3300
- -
- Darlington
- -
Witam.
Pytania tego 'kolegi' jak zwykle są pozbawione:
1. Szczegółów.
2. Znaków interpunkcyjnych.
3. Często sensu - tzw. "sztuczne problemy"
Wracając do tematu..
Jeśli nie masz żadnych "znaków zapytania" w menedżerze urządzeń to chyba jasne jest, że sterowniki urządzeń są zainstalowane... Trudno pomyśleć logicznie, bo po co...
Odnośnie Win.7 Beta, to proponuję zrezygnować z instalacji tej wersji ponieważ Beta kończy się 1 sierpnia 2009 - czyli niedługo system odmówi współpracy.
Wyszła wersja RC, która będzie działała do czerwca 2010.
Koledze krzysiek3300 proponuję poczytać trochę FAQ na forach komputerowych i po raz kolejny zachęcam do lektury: http://rtfm.killfile.pl/#zanim
P.S I nie "weszłem" tylko wszedłem... Używasz Mozilla FF w której masz podkreślane błędy, ale nawet z tego trudno jest Ci skorzystać...
Pytania tego 'kolegi' jak zwykle są pozbawione:
1. Szczegółów.
2. Znaków interpunkcyjnych.
3. Często sensu - tzw. "sztuczne problemy"
Wracając do tematu..
Jeśli nie masz żadnych "znaków zapytania" w menedżerze urządzeń to chyba jasne jest, że sterowniki urządzeń są zainstalowane... Trudno pomyśleć logicznie, bo po co...
Odnośnie Win.7 Beta, to proponuję zrezygnować z instalacji tej wersji ponieważ Beta kończy się 1 sierpnia 2009 - czyli niedługo system odmówi współpracy.
Wyszła wersja RC, która będzie działała do czerwca 2010.
Koledze krzysiek3300 proponuję poczytać trochę FAQ na forach komputerowych i po raz kolejny zachęcam do lektury: http://rtfm.killfile.pl/#zanim
P.S I nie "weszłem" tylko wszedłem... Używasz Mozilla FF w której masz podkreślane błędy, ale nawet z tego trudno jest Ci skorzystać...
- krzysiek3300
- -
- Darlington
- -