Witam, chcę kupić laptopa do 1000zł, ma on służyć do Internetu, programowania (C++, Matlab), programów typu CAD do elektroniki, do nauki.
Co byście mi polecili? Nie chodzi mi stricte o linki do Allegro, tyle co o firmę i model i o porady. Mile widziane złącze RS232
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięLaptop do 1000zł
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
- krzysiek3300
- -
Darlington już coś chyba kupił, ale to tak poza konkursem.sądzę że nie da rady do tych rzeczy Internetu, programowania (C++, Matlab), programów typu CAD do elektroniki
W temacie jednak, to sądzę że przynajmniej częściowo się mylisz, gdyż przynajmniej jeśli idzie o Internet czy C/C++ to wystarczy praktycznie dowolna maszynka byle z tego wieku (nie sądzę by pisał coś aż tak złożonego by wymagać dużo większych mocy obliczeniowych).
Problem może być MatLab czy określenie jaki CAD, z nowym DXP chyba mogły by być problemy nawet na dobrych lapkach, to nie są komputery na workstation.
- krzysiek3300
- -
- Darlington
- -