Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięSiadł mi komputer, co zrobić, pomocy
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Otóż wróciłem ostatnio w nocy z bibki, załączyłem kompa(a jak) po 15 min. padłem jednak i wyłączyłem go, z braku sił wcisnołem tylko POWER i poszedłem spać.Rano okazało się, że komp nie działa. Włancza się, niby wszystko pracuje, ale na monitorze nic się nie pojawia i nie ma tego charakterystycznego piknięcia podaczas włanczania. Co moze być tego powodem, coś się zjarało, czy to może bios?? Kompa rozkręcałem, wiatrak od procka chodzi, dysk też działą, cd-rom wydaje tylk jakiś dziwny dźwięk, próbowałem podłaczyć po inny monitor ale też niedziała. Proszę o pomoc ratunku!!!
re
odłacz dyski -napędy -powinien BIOS się zgłosić.... podociskaj pamięci na płycie głównej ietc
Re: re
Tylko że ja już to robilem. Odłaczyłem dysk i napędy i nadal nie dzialalo, dociskałem pamięc , grafike wszystkie taśmy, kable od zasilacza wszystko i to nic nie daje.odłacz dyski -napędy -powinien BIOS się zgłosić.... podociskaj pamięci na płycie głównej ietc