Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięLaptop Apple
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Applowski sprzęt jest droższy i tego nie da się ukryć, ale jakość i wytrzymałość baterii czy samego urządzenia jest znacznie wyższa. Te komputery się właściwie nie zawieszają i są bardzo intuicyjne. Jedyne co, to kwestia przestawienia się na zupełnie inny system, ale appki systemowe, które otrzymuje się "na start" pozwalają naprawdę wiele zdziałać.
Re: Laptop Apple
Prosze o usuniecie blednego komentu powyzej bo ja nic takiego nie napisalem!!!
Ja np. nie kupiłbym laptopa od z jabłuszkiem z prostej przyczyny, te laptopy nie mają matrycy matowej a dla mnie to niezbędne.
- AndrzejWielicki
- -
- Kontaktowanie:
Jak dla mnie to sprzęt dla snobów i bogatych fanów tej marki
-
- -
Apple to w głównej mierze soft, bardziej przemyślany i dopracowany do sprzętu. Obecnie pakują tam hardware jak w tradycyjnych PC/notebookach więc można nawet pokusić się o instalacje Mac OS na "tradycyjnym" sprzęcie. Z tego co słyszałem ostatnio jakość produktów trochę upadła, ale serwis i obsługa jest ok. Także nie płaci się za nic