Witam,
mam napisany program w ANSI C pod mikrokontroler AVR. Ten uP steruje niewielkim analogowo cyfrowym urządzeniem elektronicznym. Chciałbym przetestować jego działanie w programie typu PSPICE lub podobnym. Chodzi mi o możliwość zbudowania schematu elektrycznego mojego urządzenia i wgrania skompilowanego kodu do wirtualnego mikrokontrolera AVR. Proszę o pomoc w znalezieniu takiego programu, bo sam nie mogę go znaleźć.
Dziękuję
Pozdrawiam
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięPSPICE dla AVR.
Moderatorzy:Jacek Bogusz, procesorowiec, r-mik, Moderatorzy
- obi one kenobi
- -
- Kontaktowanie:
- obi one kenobi
- -
- Kontaktowanie:
ST7LITE symulator
Witam,
zmieniłem zdanie i chcę użyć uP ST7LITE zamiast AVR. Mam już napisany program w ANSI C pod ST7LITE. Ten uP steruje niewielkim analogowo cyfrowym urządzeniem elektronicznym. Chciałbym przetestować jego działanie w programie typu PSPICE lub podobnym. Chodzi mi o możliwość zbudowania schematu elektrycznego mojego urządzenia i wgrania skompilowanego kodu do wirtualnego mikrokontrolera ST7LITE. Proszę o pomoc w znalezieniu takiego programu, bo sam nie mogę go znaleźć.
P.S.: Moderator Radzio proponował mi kiedyś dla uP AVR program Labcenter,
ale nie jestem pewien, czy obsługuje on także uP ST7LITE??
Dziękuję
Pozdrawiam
zmieniłem zdanie i chcę użyć uP ST7LITE zamiast AVR. Mam już napisany program w ANSI C pod ST7LITE. Ten uP steruje niewielkim analogowo cyfrowym urządzeniem elektronicznym. Chciałbym przetestować jego działanie w programie typu PSPICE lub podobnym. Chodzi mi o możliwość zbudowania schematu elektrycznego mojego urządzenia i wgrania skompilowanego kodu do wirtualnego mikrokontrolera ST7LITE. Proszę o pomoc w znalezieniu takiego programu, bo sam nie mogę go znaleźć.
P.S.: Moderator Radzio proponował mi kiedyś dla uP AVR program Labcenter,
ale nie jestem pewien, czy obsługuje on także uP ST7LITE??
Dziękuję
Pozdrawiam