Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

Czym skompilować program dla mikrokontrolera AVR

SLIDER
-
-
Kontaktowanie:
Czym skompilować program dla mikrokontrolera AVR

Postautor: SLIDER » 12 mar 2004, o 12:57

Posiadam program na procesor AT90S2313-10 i niewiem czym i jak go skompilować przed zaprogramowaniem procesora. (Nieznam się na takim czymś, posiadam programator i wgrać go do procka potrafie )

Osoby które się znają na tym mogą mi pomóc będe bardzo wdzięczny.

Jak ktoś może pomóc to proszę pisać na PRIV.
Ostatnio zmieniony 27 mar 2007, o 13:43 przez SLIDER, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
gawel
-
-

Postautor: gawel » 12 mar 2004, o 13:20

A w jakim języku jest on napisany?

SLIDER
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: SLIDER » 12 mar 2004, o 23:23

Niewiem bo się nieznam na tym, ale wiem że trzeba go skompilować, jak chcesz to podaj maila to ci wyśle i zobaczysz bo ja sie nieznam :(

Awatar użytkownika
gawel
-
-

Postautor: gawel » 13 mar 2004, o 13:23

Przyślij tekst programu na adres an177@poczta.fm, to się zobaczy

Guru
-
-

Jezyk

Postautor: Guru » 18 mar 2004, o 06:49

Ja bardzo proszę, nie do przyjęcia jest aby ktoś pisał na forum słowo "pomudz" czyli od słowa pomoc. Dbajmy o język polski, ja mogę zrozumieć błędy wynikające z szybkiego pisania na klawiaturze itp. ale nie słowo "pomudz" zastosowane w aż dwa razy.

Awatar użytkownika
ACeK
-
-

Postautor: ACeK » 21 mar 2004, o 14:20

Ja bardzo proszę, nie do przyjęcia jest aby ktoś pisał na forum słowo "pomudz" czyli od słowa pomoc. Dbajmy o język polski, ja mogę zrozumieć błędy wynikające z szybkiego pisania na klawiaturze itp. ale nie słowo "pomudz" zastosowane w aż dwa razy.
:) Ja sadze ze sie czepiasz bo to nie jest forum jezyka polskiego (lub lekcja) tylko jezykow programowania hihi. Chodzi o przekazanie tresci i o jej zrozumienie skoro umiesz poprawic to znaczy ze zrozumiales. Ja robie zawsze tysiace bledow i nawet czytajac ten sam tekst 10 razy nie widze bledow. Teraz jak bys nic nie powiedzial to bym nie zauwarzyl bledu w postcie SLIDERa. :P

A skoro jestes Guru to spodziewam sie ze pomozesz SLIDER bo wkoncu nickname zobowiazuje hihi. :wink:

Wróć do „AVR/AVR32”