Ale teraz pojechales po bandzie... Jeśli regulamin jest łamany, proszę zgłaszać do moderatora lub administratora jeśli moderator jest stronniczy.
admin ostatni post 2011 Ostatnio aktywny: 21-07-2016, 15:53
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięModeratorzy:Jacek Bogusz, procesorowiec, r-mik, Moderatorzy
Ale teraz pojechales po bandzie... Jeśli regulamin jest łamany, proszę zgłaszać do moderatora lub administratora jeśli moderator jest stronniczy.
Też mam takie odczucie i to od dłuższego czasu.spierasz się o rzeczy albo o których nie bardzo masz pojęcie, albo o takie o których dość dobrze wiesz, ale próbujesz tutaj użytkowników strolować.
To chyb nie moja wina, tak jak koklusz i śnieg w Kenii. Prawda?Ale teraz pojechales po bandzie... Jeśli regulamin jest łamany, proszę zgłaszać do moderatora lub administratora jeśli moderator jest stronniczy.
admin ostatni post 2011 Ostatnio aktywny: 21-07-2016, 15:53
Troche sie nie rozumiemy albo nie znasz specyfiki tego forum Wporownaniu do innych tu zawsze byl luz Piszesz o koszu tu go niema Czy powinno sie pisac posta po swoim poscie Pytanie retoryczne Ciekawe jaka byla by Twoja reakcja na posty rafal.220 Czy masz zamknac rob co chcesz... To chyb nie moja wina, tak jak koklusz i śnieg w Kenii. Prawda?...
To ja mam jeszcze jedno odczucie... i to nie bezpodstawne. Mianowicie że Ania i Andrzej to jedna i ta sama osoba (albo przynajmniej dobrze się znają).Też mam takie odczucie i to od dłuższego czasu.
Ginący zawód (pisanie w ASM). Powinien byc zwolniony z ZUS i podatku.a przynajmniej ACeK się dobrze bawi.
Nie pokaże tu komercyjnych projektów za gruba kasę, wydaną w dużej części na badania CE. Ile kosztuje prosty projekt? Kto wie? Powiedzmy, że jest to proste urządzenie, podłączane do USB, które ma sterować przekaźnikami i odczytywać kilka wejść. Ciekaw jestem jakie pojęcie o tym maja osoby nie związane z projektowaniem, kosztami itp.ma tu nic napisane przez profesjonalistow Oni pisza dla EP a z forum biora inspiracje do swoich projektow lub odpowiadaja tylko na pytania
Już mi przeszło.Jest kilku zapalencow co cos pokazuja w DIY
Fakt. Największy ruch widzę na Elektrodzie. Później duża przepaść i Forbot, ArduinoPolsa.przez ostatnie lata forum jest bardzo malo odwiedzane
Tylko te gotowce to chłam. Kupiłem/dostałem trochę tego i czasem można się tym pobawić ale to wszystko. Strach takim np "zasilaczem" zasilać uruchamiane urządzenie, bo z dymem może pójść kilkadziesiąt godzin pracy i sporo kasy.coraz czesciej sie nie oplaca robic samemu bo mozna taniej kupic gotowe
Analiza! Analna LizaCo do assemblera czasem sie przydaje przy analizie
Na Elektrodzie może tak (zależy, który nawiedzony jest przy klawiaturze) na Atnel BAN! Ban jest tam zawsze, gdy nie wychwala się jedynie słusznego "guru" M36.To teraz dostane upomnienie bo nie na temat
Wreszcie poczucie humoru Jak patrze na Emotikony to mam wrazenie ze Tworcom forum chodzilo zeby forum bylo zabawne a nie powazne z policjantem U admina byl kiedys link do zdjecia na ktorym byl pobity facet oraz podpis "bo zawracalem d. adminowi" (cytat z pamieci)...Analiza! Analna Liza
Nie ma czegoś takiego jak właściciel EP. Widać nie tylko nie znasz się na programowaniu ale także masz problemy z ogólnie pojętym myśleniem.Zwracam się z prośbą do właściciela EP, aby dla dobra firmy ,jej wizerunku
i forumowiczów,dał na miejsce r-mik ,ACeKa piszącego w j.C,odpowiednika ACeKa Assembler.
No cóż... tak znaczący spadek mojej aktywności na forum był związany głównie z przeprowadzką i zmianą kariery zawodowej właśnie bardziej w stronę programowania. Jeśli mogę tak to określić to teraz zawodowo zajmuję się wyłącznie pisaniem i analizą softu... ale raczej na coś większego niż 8-bit.Jesli sie przyjrzec postom na forum to praktycznie ma tu nic napisane przez profesjonalistow
Za bardzo Cię lubię by za takie coś wlepiać upomnienia... z mojej strony możesz czuć się bezpiecznie (przynajmniej z takiego powodu). A Pajęczynka to moje konto bardziej techniczne... czasem konieczne było zobaczyć coś z perspektywy szeregowego usera.To teraz dostane upomnienie bo nie na temat Obrazek
Oj tak... pamiętam jak kiedyś dostałem tam bana bo ośmieliłem się wdać w dyskusję n.t. czytelności schematów (i sposobu ich rysowania przez ownera). Skutecznie wyleczyli mnie tym z zaglądania do nich.na Atnel BAN! Ban jest tam zawsze, gdy nie wychwala się jedynie słusznego "guru" M36.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości