Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

PRALKA AUTOMATYCZNA SCHEMAT

Moderator:Jacek Bogusz

AREK W
PRALKA AUTOMATYCZNA SCHEMAT

Postautor: AREK W » 6 maja 2003, o 22:02

POMOCY - SCHEMAT PRALKI AUTOMATYCZNEJ PILNIE!!!
Czesc!:D
Chcialem zapytac czy znacie jakis link lub/i macie gotowy schematem automatycznej pralki-jestem poczatkujacym elektronikiem i bardzo jest mi
to potrzebne- sprawa zycia lub smierci :)))
Schemat ten ma operowac na mikroprocesorze rodziny `51... Bede wdzieczny za kazda pomoc bo w necie juz duzo stronek przejrzalem a zupelnie nic nie znalazlem... podobnie w czasopismie Elektronika Praktyczna...
Naprawde prosze o pomoc!
Prosze o przeslanie wiadomosci na adres: aronw@poczta.fm
Pozdrawiam
Arek W. :mrgreen:

Awatar użytkownika
M.Ch.
-
-

Postautor: M.Ch. » 7 maja 2003, o 16:33

Witam.

Nie dziwi mnie,że nic nie znalazłeś. W sklepach były (są) pralki firm BOSCH i Whirpool ( ?? nie jestem pewien pisowni) wyposażone w sterownik mikroprocesorowy i mądrzejsze od obsługi. Jedno jest pewne. Bez względu na sterownik ( mechanika, elektronika,procek) zasada działania jest prawie niezmienna.Wszystkie czynności następują w ściśle określonej kolejności. Dla poprawnego działania nieistotny jest rodzaj sterownika. Programu obsługi dla procesora nie znajdziesz.

kola414
-
-

Postautor: kola414 » 24 gru 2005, o 10:38

Poszukuję schematu pralki Candy, pilnie!!! Jeżeli ktoś by taki posiadał, prosiłabym o kontakt na mail: kola414@interia.pl. Z góry dziękuję!

slawkoo

Postautor: slawkoo » 22 sty 2006, o 09:07

moze jestem przez przypadek ale niema to jak forum dzięki k3048
szukałem polara pdf 385 FAJNA STRONKA

Wróć do „Poszukuję / kupię”