Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj się[Kupię] pokrętła do oscyloskopu tektronix 2225
Moderator:Jacek Bogusz
Jak w temacie - poszukuję pokręteł takich jak na zdjęciu załączonym, na którym widać uszkodzone pokrętło
brakuje mi w oscyloskopie kilka Re: [Kupię] pokrętła do oscyloskopu tektronix 2225
Tu jest oferta Ebay troche drogo
A nie myslales o naprawie mozna by nawiercic male otwory w ktorych dalbys cienki drut (jako usztywnienie) a na nie przkleic odlamany kawalek Albo jesli masz dostep do drukarki 3D
A nie myslales o naprawie mozna by nawiercic male otwory w ktorych dalbys cienki drut (jako usztywnienie) a na nie przkleic odlamany kawalek Albo jesli masz dostep do drukarki 3D
Re: [Kupię] pokrętła do oscyloskopu tektronix 2225
Dzięki za linka, ja uszkodzony mam tylko jeden i tego mogę jakoś naprawić reszty mi brakuje - zapytania o druk 3D i skanowanie 3D wysłałem ale obawiam się, że to droższa impreza niż 10EU jak z tej aukcji. spróbuję kupić zobaczymy i tak mi braknie jeszcze dwóch ale może jeszcze gdzieś znajdę.
Btw mozna by sprobowac znalezc symbol tego pokretla i dobrac od innego oscyloskopu bo na pewno w kilku uzywali takich samych
Wiem, że wysyłka jest 25, ceny druku 3D i skanowania 3D zaczynają się od minimum 100zł na dzień dobry - więc łącznie wyszłoby mnie nie mniej, a do tego wysłane zapytanie ze zdjęciami do 5 firm nie doczekały się odpowiedzi z ofertą, symbol części mam - poszukuję to już od dłuższego czasu w różnych źródłach ale o ebayu zapomniałem
Do polski wyśle (zapytałem).
Do polski wyśle (zapytałem).
Dostałem w końcu ofertę z jednej z polskich firm za druk 10 sztuk plus projekt cena wynosi 578zł wiec wychodzi 57zł za sztukę. Z ebaya wychodzi z przesyłką ok. 20 zł za sztukę - jest spora różnica. Nie udało mi się na razie nigdzie indziej znaleźć a jeszcze 2 sztuki będę potrzebował.Obawiam sie ze cena jest wieksz niz 10 Euro
Jeszcze raz Ci dziękuję za te namiary, zakup dokonany, w sumie zapłaciłem 25EU za ten komplet, jeszcze i tak będę szukał 2 sztuk bo tyle mi brakuje. Teraz tylko czekam na dostawę.Obrazek Tu jest oferta Ebay troche drogo