Witam
Jak w temacie, niestety w artykule nie ma zaprojektowanych płytek.
Projekt nr. 189 projekty czytelników.
Emaili do autorów też nie ma
W sieci też pusto
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięZgrzewarka kondensatorowa EP 10/2010 poszukuje płytek PCB
Moderator:Jacek Bogusz
- Tomasz Gumny
- -
Re: Zgrzewarka kondensatorowa EP 10/2010 poszukuje płytek PC
Stanisław Krasicki bierze czynny udział w dyskusjach o spawalnictwie na Elektrodzie.
Wielkie dzięki, już nasmarowałem PW
Czy posiadasz płytki do tego projektu i wartości Pr2 i Pr3?Wielkie dzięki, już nasmarowałem PW
Autor przyjął zapytanie ode mnie, niestety ale nie odpowiedział mi, fakt że go nie ponaglałem, może teraz Tobie się uda, jak dostaniesz odp. to napisz tu
Płytki niby mam zaprojektowane w DipTrace, ale jeszcze nie zrobione, tak wiec są nie sprawdzone, mało tego, to był mój pierwszy projekt płytek w jakimkolwiek programie.
Płytki niby mam zaprojektowane w DipTrace, ale jeszcze nie zrobione, tak wiec są nie sprawdzone, mało tego, to był mój pierwszy projekt płytek w jakimkolwiek programie.
a możesz podesłać te projekty i link do programu ? ja znalazłem płytkę zasilacza (a właściwie zasilacz)
z góry dzięki
z góry dzięki