Potrzebny mi jest schemat wzmacniacza 2x400w przy 4Ω. jeśli ma ktoś taki schemat to prosze o przesłanie.
Z góry dzięki. Pozdrawiam
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięszukam schematu wzmacniacza: 2x400w
Moderator:Jacek Bogusz
-
- -
- Kontaktowanie:
-
- -
Witam! Tu powinieneś coś znaleźć, jest, w czym wybierać!
http://tremolo.elektroda.net/tematykanf ... zmacniacze
Pozdrawiam
http://tremolo.elektroda.net/tematykanf ... zmacniacze
Pozdrawiam
możesz także sprawdzić projekt "AL-13" link do kitu a schematy to jak poszukam i będziesz zainteresowany to zamieszcze
a moc jaką osiągniesz to
300W/4R przy +-60V
200W/4R przy +-50V
550W/4R przy +-80V
pozdrawiam KUCZUŚ
a moc jaką osiągniesz to
300W/4R przy +-60V
200W/4R przy +-50V
550W/4R przy +-80V
pozdrawiam KUCZUŚ
-
- -
- Kontaktowanie:
Jak możesz to prześlij pare linków.
pozdrawiam.
[ Dodano: 25-03-2007, 23:34 ]
Kupiłem płytki altrona (Al-13) .Wzmacniacz bede miał do domu, a impra sie trafi od czasu do czasu. Chciałbym mieć jak najlepszą jakość dźwięku ale nie chce lampowego przedwzmacniacza bo on mnie drogo wyjdzie:( Proszę o spis wszystkich części które będąpotrzebne do jego wykonania. Później bede sie martwił o składanie:) I jeszcze jedno prosze o jakiś schemacik jak połączyć płytki z tym wszystkim albo jakiegoś gotowca:) z góry dzięki:D
Pozdrawiam!
pozdrawiam.
[ Dodano: 25-03-2007, 23:34 ]
Kupiłem płytki altrona (Al-13) .Wzmacniacz bede miał do domu, a impra sie trafi od czasu do czasu. Chciałbym mieć jak najlepszą jakość dźwięku ale nie chce lampowego przedwzmacniacza bo on mnie drogo wyjdzie:( Proszę o spis wszystkich części które będąpotrzebne do jego wykonania. Później bede sie martwił o składanie:) I jeszcze jedno prosze o jakiś schemacik jak połączyć płytki z tym wszystkim albo jakiegoś gotowca:) z góry dzięki:D
Pozdrawiam!
-
- -
Witam! A kto Ci powiedział, że taki przedwzmacniacz drogo wychodzi? Spróbuj tego viewtopic.php?t=16514 na pewno wyjdzie tanio!Chciałbym mieć jak najlepszą jakość dźwięku ale nie chce lampowego przedwzmacniacza bo on mnie drogo wyjdzie
Pozdrawiam
-
- -