Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięPoszukuje magicznych oczek
Moderator:Jacek Bogusz
- Tommy Vercetti
- -
Witam, tak jak w temacie, szukam oczek magicznych EM4, EM80 i EM84, z każdego rodzaju po dwie sztuki, czy ktoś ma i mógłby w miarę tanio sprzedać chociaż któreś z tych oczek ??
Re: Poszukuje magicznych oczek
Witam.Witam, tak jak w temacie, szukam oczek magicznych EM4, EM80 i EM84, z każdego rodzaju po dwie sztuki, czy ktoś ma i mógłby w miarę tanio sprzedać chociaż któreś z tych oczek ??
Istnieje cos takiego jak allegro.pl i zapewne tam dostaniesz każde z tych oczek. Nie zawsze są, ale to kwestia czasu - pojawiają się dosyć często.
- Tommy Vercetti
- -
OK, chociaż wolałbym nie kupować na allegro, może ktoś z użytkowników forum ma takowe lampki na zbyciu, za w miare przystępną cenę
Pisałem kiedyś, że chcę zbudować wskaźnik wysterowania na oczkach EM 80, ale jakiś czas temu pomyślałem, że by wyglądał on ciekawiej zastosuje trzy oczka na jeden kanał, mam już nawet schemat układu sterującego tymi oczkami
Pisałem kiedyś, że chcę zbudować wskaźnik wysterowania na oczkach EM 80, ale jakiś czas temu pomyślałem, że by wyglądał on ciekawiej zastosuje trzy oczka na jeden kanał, mam już nawet schemat układu sterującego tymi oczkami