Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

Poszukuje magicznych oczek

Moderator:Jacek Bogusz

Awatar użytkownika
Tommy Vercetti
-
-
Poszukuje magicznych oczek

Postautor: Tommy Vercetti » 4 lut 2007, o 17:17

Witam, tak jak w temacie, szukam oczek magicznych EM4, EM80 i EM84, z każdego rodzaju po dwie sztuki, czy ktoś ma i mógłby w miarę tanio sprzedać chociaż któreś z tych oczek ??

Awatar użytkownika
end
admin
admin
Kontaktowanie:

Re: Poszukuje magicznych oczek

Postautor: end » 5 lut 2007, o 10:11

Witam, tak jak w temacie, szukam oczek magicznych EM4, EM80 i EM84, z każdego rodzaju po dwie sztuki, czy ktoś ma i mógłby w miarę tanio sprzedać chociaż któreś z tych oczek ??
Witam.
Istnieje cos takiego jak allegro.pl i zapewne tam dostaniesz każde z tych oczek. Nie zawsze są, ale to kwestia czasu - pojawiają się dosyć często.

Awatar użytkownika
Tommy Vercetti
-
-

Postautor: Tommy Vercetti » 5 lut 2007, o 17:27

OK, chociaż wolałbym nie kupować na allegro, może ktoś z użytkowników forum ma takowe lampki na zbyciu, za w miare przystępną cenę :D
Pisałem kiedyś, że chcę zbudować wskaźnik wysterowania na oczkach EM 80, ale jakiś czas temu pomyślałem, że by wyglądał on ciekawiej zastosuje trzy oczka na jeden kanał, mam już nawet schemat układu sterującego tymi oczkami :D

Wróć do „Poszukuję / kupię”