Poszukuję układu scalonego wzmacniacza operacyjnego OPA603 lub zastępczy THS3061. Układ ten (OPA603) pracował jako wzmacniacz wyjściowy w zbudowanym przeze mnie kicie
"Generator funkcyjny 10 MHz"- kit AVT-360 z EP 10/11-97r. ale uległ uszkodzeniu.
Pozdrowienia.
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięPoszukuję układu scalonego
Moderator:Jacek Bogusz
Re: Poszukuję układu scalonego
Może zarejestruj się w TI i zamów darmowe próbki... może warto spróbować.Poszukuję układu scalonego wzmacniacza operacyjnego OPA603 lub zastępczy THS3061. Układ ten (OPA603) pracował jako wzmacniacz wyjściowy w zbudowanym przeze mnie kicie
"Generator funkcyjny 10 MHz"- kit AVT-360 z EP 10/11-97r. ale uległ uszkodzeniu.
Pozdrowienia.
www.ti.com
Poszukiwania układu scalonego
Witam i dziękuję za odpowiedzi i rady.Dokonałem rejestracji w TI i próbowałem zamówić sample (wzmacniacz operacyjny THS3061). Nie znam jednak angielskiego i nie wiem czy popełniłem jakiś błąd w kolejnych krokach jakie trzeba wykonać przy zamawianiu bo na końcu po kliknięciu "wyślij zamówienie otrzymałem komunikat "error" i jakiś tekst którego oczywiście nie umiem odczytać. Te układy można zamówić we Wrocławiu w firmie CONTRANS TI ale tylko całą laskę czyli 75 sztuk.
Pozdrowienia
Pozdrowienia