Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięPilnie oddam kolorofon C-230b
Moderator:Jacek Bogusz
Słuchajcie, pilnie oddam kolorofon c-230b za jakieś tam mini gadgety elektroniczne. Jakiś wyświetlacz czy procesor avr.
Kolorofon w stanie wizualnym chyba bardzo dobrym, rozkręciłem go więc jest "w rozkładzie". Raczej nie działa bo podłączałem i nic się nie dzieje.
Szkiełka nie są potłuczone, wszystko jest tylko nie działa.
Bardzo szybko chce się go pozbyć a szkoda mi go wyrzucić. Oczywiście pokrywasz koszt wysyłki.
Ważne max przez kilka dni, później kolorofon wyrzucę.
Kolorofon w stanie wizualnym chyba bardzo dobrym, rozkręciłem go więc jest "w rozkładzie". Raczej nie działa bo podłączałem i nic się nie dzieje.
Szkiełka nie są potłuczone, wszystko jest tylko nie działa.
Bardzo szybko chce się go pozbyć a szkoda mi go wyrzucić. Oczywiście pokrywasz koszt wysyłki.
Ważne max przez kilka dni, później kolorofon wyrzucę.
Re: Pilnie oddam kolorofon C-230b
Czemu chcesz go wyrzucać
Nie możesz jego oddać do jakiegoś przedszkola aby dzieciaki miały frajdę ? (pomyśl)
Nie możesz jego oddać do jakiegoś przedszkola aby dzieciaki miały frajdę ? (pomyśl)
Ale on nie działa więc po co dzieciom do przedszkola kolorofon?
A co się z nim dzieje? (po podłączeniu totalna cisza?)
Być może usterka jest prosta i sam ją zrobisz, a dzieciaki będą się cieszyć...
Być może usterka jest prosta i sam ją zrobisz, a dzieciaki będą się cieszyć...
No własnie nic się nie dzieje. A na naprawy niestety nie mam czasu.
To przynajmniej sprawdź bezpieczniki oraz zasilanie.. (nie zajmie Ci to dużo czasu)
Sprawdzałem. Niestety nie działa. Chciałem na początku uruchomić go dla siebie a raczej dla swoich dzieci, ale pewnie to grubsza sprawa a przynajmniej tak wygląda i nie mam czasu się w to zagłębiać.
Zapewne to ustrojstwo jest zrobione na analogu. (to dziwne że żadna z żarówek nie działa. Być może przyczyną jest drobna usterka)
Jak możesz, to wstaw kilka fotek przedstawiających wizerunek zewnętrzny tego urządzenia.
Jak możesz, to wstaw kilka fotek przedstawiających wizerunek zewnętrzny tego urządzenia.
Niestety nie mam aparatu. Dysponuję tylko żenującym czymś w Nokii500.
No wiesz skoro nie masz czasu na naprawę, to sam mógł bym taką zabaweczkę wyremontować i oddać do jakiegoś przedszkola... (dlatego pytam o wygląd zewnętrzny. Jeśli w miarę to wygląda spoko, to się dogadamy)
-
- -
ja pomyslałam o prezencie dla mojego wujka, który "zatrzymał się w czasie" i dalej zbiera te "rupiecie" nawet jak nie działają, ale ważne że ma;) napisz cenę
Już nieaktualne, poszedł.
Szkoda, że poszedł już:(