Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięWyniki głosowania na najlepszy projekt DIY forum EP
Moderatorzy:Jacek Bogusz, robertw, Moderatorzy
Witam.
Tak więc powstała nam sonda do głosowania w której można oddać tylko jeden głos na jeden projekt.
Dla przypomnienia podam kolejno linki do projektów:
Projekt NR.1 Tasza
viewtopic.php?t=15062
Projekt NR.2 Anugal
viewtopic.php?t=15061
Projekt NR.3 ivanek_89
viewtopic.php?t=15060
Projekt NR.4 Futrzaczek
viewtopic.php?t=15059
Projekt NR.5 kapsel85
viewtopic.php?t=15058
W związku z opóźnieniem rozpoczęcia konkursu głosować będzie można od dnia dzisiejszego: 02.06.2006 i potrwa do: 15.06.2006
Zapraszam wszystkich użytkowników forum do głosowania.
Tak więc powstała nam sonda do głosowania w której można oddać tylko jeden głos na jeden projekt.
Dla przypomnienia podam kolejno linki do projektów:
Projekt NR.1 Tasza
viewtopic.php?t=15062
Projekt NR.2 Anugal
viewtopic.php?t=15061
Projekt NR.3 ivanek_89
viewtopic.php?t=15060
Projekt NR.4 Futrzaczek
viewtopic.php?t=15059
Projekt NR.5 kapsel85
viewtopic.php?t=15058
W związku z opóźnieniem rozpoczęcia konkursu głosować będzie można od dnia dzisiejszego: 02.06.2006 i potrwa do: 15.06.2006
Zapraszam wszystkich użytkowników forum do głosowania.
Ostatnio zmieniony 18 lut 2008, o 12:00 przez end, łącznie zmieniany 10 razy.
Witajcie, no niestety Pan Adam nie odezwał się do dzisiaj, mejlowałem, pytałem ale nic... bez odezwu Sadnoooo, a ilu nowych userów przybędzie....
End
czyli że na projekt p. Adama Ruty nie ma co czekać?
szkoda trochę...bardzo trochę....
Dlatego też postanowiłem, że głosowanie jednak odbędzie się bez projektu Pana Adama.
Szkoda szkoda, bo widziałem "wstepne foto" ktore podesłał mi Pan Adam.
Nie wiem co to było za urządzenie, ale miało dość dużo portów RJ-45 to chyba był jakś potężny sterownik czegoś ale nie wiem czego... może Pan Adam pojawi się na forum i przedstawi projekt w DIY.
Dzięki wam za wszystko, za projekty i za chęć udziału w samym konkursie.
Dodano:
Witam, co myślicie o skróceniu czasu głosowania? Ci co mieli zagłosować już pewnie to zrobili. Myślę o skróceniu tak ze 2-4 dni.
zgadzam się ze skróceniem czasu głosowania
END mam pytanie dlaczego wyniki będzie widać po skończeniu głosowania, a nie w trakcie?
nie to, że się czepiam czy coś takiego... W sumie gdyby było wiadomo kto ile ma głosów mógłby zacząć oszukiwać, aby wygrać. A przecież nikt tego nie chce.
Mam nadzieję, że bacznie obserwujesz nowo zarejestrowanych użytkowników
END mam pytanie dlaczego wyniki będzie widać po skończeniu głosowania, a nie w trakcie?
nie to, że się czepiam czy coś takiego... W sumie gdyby było wiadomo kto ile ma głosów mógłby zacząć oszukiwać, aby wygrać. A przecież nikt tego nie chce.
Mam nadzieję, że bacznie obserwujesz nowo zarejestrowanych użytkowników
No zobaczymy, mam nadzieję, że w tej grupie ludzi nie ma takich co by... no wiecie.
Co do wyniku głosowania, to chciałem aby było ciekawiej Ja oczywiście już poznałem aktualne wyniki
Wy niestety musicie poczekać.
Do do nowych userów, to zbieram listę adresów IP nowo zarejestrowanych a później zobaczę logi z forum.
Co do wyniku głosowania, to chciałem aby było ciekawiej Ja oczywiście już poznałem aktualne wyniki
Wy niestety musicie poczekać.
Do do nowych userów, to zbieram listę adresów IP nowo zarejestrowanych a później zobaczę logi z forum.
Właśnie oddałem swój głos po przejrzeniu opisów. Podoba mi się sam pomysł takiego przedstawiania wykonanych własnoręcznie urządzeń z głosowaniem użytkowników na najlepszy. Myślę, że za jakiś czas warto go powtórzyć, a może powinien być stałym punktem na forum np. raz do roku.
Pozdrawiam Adam SQ6DGF.
Pozdrawiam Adam SQ6DGF.
- Futrzaczek
- -
- Kontaktowanie:
Dziękuje wszytskim za zabawę i gratuluje zwycięzcy wygranej.
Dziękuje też pozostałym uczestnikom konkursu za chęc udziału w konkursie i pokazania swoich projektów.
Dzięki!!!
Anugal, Tasza i kapsel85 -> z wami skontaktuje się na PW i załatwimy resztę spraw.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Anugal
2. kapsel85
3. Tasza
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dziękuje też pozostałym uczestnikom konkursu za chęc udziału w konkursie i pokazania swoich projektów.
Dzięki!!!
Anugal, Tasza i kapsel85 -> z wami skontaktuje się na PW i załatwimy resztę spraw.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Anugal
2. kapsel85
3. Tasza
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Futrzaczek
- -
- Kontaktowanie: