Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięNie działa kanał..
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Grzegorz Becker, Moderatorzy
Witam!!
Tym razem dopadł mnie inny problem.... wieża philips, nie gra jeden kanał. Końcówka mocy na układzie STK 496-09. Na kanale zepsutym jest napiecie stale w granicy 36mV, na kanale dzialającym oczywiścnie dużo mniej. Czy może to byc wina końcówki mocy czy może czegoś innego?? Może poszły jakieś kondensatory w układzie mocy?
Tym razem dopadł mnie inny problem.... wieża philips, nie gra jeden kanał. Końcówka mocy na układzie STK 496-09. Na kanale zepsutym jest napiecie stale w granicy 36mV, na kanale dzialającym oczywiścnie dużo mniej. Czy może to byc wina końcówki mocy czy może czegoś innego?? Może poszły jakieś kondensatory w układzie mocy?
Najlepiej weź notę aplikacyjną STK i podaj sygnał prosto na nóżkę IN obu kanałów z regulowanym źródłem poziomu sygnału, w innym wypadku zagra Ci to z max. mocą
Daj znać jak poszło.
Coć tak jak pisał kolega BIZON jest bardzo prawdopodobne, po prostu sprawdź jak Ci napisałem dla pewności.
noty masz np. na www.alldatasheet.com
Daj znać jak poszło.
Coć tak jak pisał kolega BIZON jest bardzo prawdopodobne, po prostu sprawdź jak Ci napisałem dla pewności.
noty masz np. na www.alldatasheet.com