Ludziska pomocy !!!!!!!!!!
Jak przy pomocy klawiatury na TV ( bez oryginalnego pilota) wstroić kanały. Na wyświetlaczu LED pojawiają mi się dziwne znaki symbole które są dla mnie czarną magią. Może ktoś się spotklał z tym modelem TV i coś na ten temat wie i czy posiada on pełną głowicę kablową.
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięGrunding T55-400 Text
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Grzegorz Becker, Moderatorzy
Nieznam tego modelu ale czy nie ma dostrajania w podstawowym menu?
Bo jeśli nie ma, to przytrzymaj przycisk MENU około 5-7s. i powinno się pokazać "full menu"
Niestety moge się mylić, ale ostatnio miałem przypadek, że nie było pilota a i dostroić nie było można, bo było włączone tzw. "Menu hotelowe".
Pozdr.
Bo jeśli nie ma, to przytrzymaj przycisk MENU około 5-7s. i powinno się pokazać "full menu"
Niestety moge się mylić, ale ostatnio miałem przypadek, że nie było pilota a i dostroić nie było można, bo było włączone tzw. "Menu hotelowe".
Pozdr.
Grunding T55-400 Text
Może fotki coś podpowiedzą, pilot nie jest od tego modelu oryginalny to tp 611.Nie wiem nawet czy funkcja serwisowa w tym modelu jest dostępna,ten tv dostałem i pomyślałem że się przyda ale jeżeli mam mnieć takie kłopoty to wolę oddać go biednym