Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięurwany kabel z dżojstika manty dual shoc 2 model hy-832
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Grzegorz Becker, Moderatorzy
Re: urwany kabel z dżojstika manty dual shoc 2 model hy-832
A czego ty w ogóle chcesz?
Super że zapodałeś fotki kabelków, są fajne kolorowe.
Jak nie opiszesz dokładnie i porządnie do czego zmierzasz to ten temat wyląduje prędzej czy później w koszu.
Super że zapodałeś fotki kabelków, są fajne kolorowe.
Jak nie opiszesz dokładnie i porządnie do czego zmierzasz to ten temat wyląduje prędzej czy później w koszu.
chodzi o to że przy końcówce usb z dżojstika nie łączył, odciąłem ją. nie wiem jaki kolor kabelka z przewodu usb sony ericsson połączyć z kabelkami pada. ta końcówka z sony ericsson co idzie do telefonu jest odcięta w w te miejsce chce podłączyć pada.
Jeżeli bobrze rozumiem to chcesz przewód pada zastąpić przewodem od telefonu tak?
To znaczy;
upier.....eś wtyczkę USB i do niej chcesz podłączyć jeden koniec kabla od telefonu a jego drugi koniec do pada?
To znaczy;
upier.....eś wtyczkę USB i do niej chcesz podłączyć jeden koniec kabla od telefonu a jego drugi koniec do pada?
Przy odciętej wtyczce USB są takie same kolory jak przy kablu od pada. Tak?
Z fotki wynika że ta wtyczka USB nie jest od pada!?
Z fotki wynika że ta wtyczka USB nie jest od pada!?
wtyczka jest od telefonu i ją chce podłączyć do pada. kolory się nie zgadzają. z pada wychodzi 5kabli a z wtyczki usb telefonu 4 + jakaś osłona ale z pada biały kabel nie by nigdzie podłączony do wtyczki
A jaka wtyczka była pierwotnie przy padzie USB?
Masz miernik / Ohmomierz ?
To sie przyda:
I to:
Masz miernik / Ohmomierz ?
To sie przyda:
I to:
Ostatnio zmieniony 31 sie 2012, o 16:15 przez ECC88, łącznie zmieniany 1 raz.
uciąłem ją bo nie łączył przy niej kabel
Po podłączeniu Wtyczki USB do kompa, między osłoną a którymś z przewodów musi się pojawić 5 v (DC).
Jest tak?
Jest tak?
nie mam miernika
- Jacek Bogusz
- -
- Kontaktowanie:
Będąc w nagłej potrzebie kupiłem w markecie za 12 zł Bez miernika nie ma zmiłuj.