Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

Problem z Ekranem w Telefonie

gercio1000
-
-
Problem z Ekranem w Telefonie

Postautor: gercio1000 » 30 paź 2008, o 20:49

Mam pytanie jak można naprawic biały ekran w telefonie Alcatel OT-c701, gdy byłem w serwisie powiedzieli ze naprawa kosztuje więcej niz nowy telefon zwracam sie do was z prośbą o wskazówki do naprawy

Awatar użytkownika
end
admin
admin
Kontaktowanie:

Re: Problem z Ekranem w Telefonie

Postautor: end » 31 paź 2008, o 14:16

Mam pytanie jak można naprawic biały ekran w telefonie Alcatel OT-c701, gdy byłem w serwisie powiedzieli ze naprawa kosztuje więcej niz nowy telefon zwracam sie do was z prośbą o wskazówki do naprawy
Witam. Przyczyn być może wiele a z Twojego opisu nie można nic wywnioskować niestety.
Może być uszkodzony sam wyświetlacz, taśma lub uszkodzona płyta główna (zazwyczaj filtry) ale to można wróżyć w takim przypadku.
Najlepiej idź do innego serwisu i zapytaj o koszt naprawy lub diagnozę usterki. Jak to często bywa w jednym serwisie się nie da a w drugim się da... tak to już niestety jest dlatego najlepiej pochodzić i popytać co i jak.

Wróć do „Serwis urządzeń elektronicznych”