Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięTelewizor sam sie wyłącza
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Grzegorz Becker, Moderatorzy
Pozwole sobie na małą dygresje odnosnie ostatniego postu.Chodzi mi o stwierdzenie nie wiesz gdzie co pomierzyć wydaje mi sie ze powinien powstać na forum dział podstawy servisu gdzie bedzie to opisane wlasnie chociazyby dlatego zeby odwiedzajacy mogli sie zapoznac dalo by to duzo np.wraz z fotkami.Bo tak naprawde pewnie to forum jest ostatnia deska ratunku przed Oddaniem Tv do servisu i strceniem $ a jak wiemy nietaki diabeł zły jak go malują.Nom to taka moja dygresja a jak bedzie zycie pokaze
Jeśli znajdziesz osobe która podejmie się takiemu wyzwaniu to ok. być może stworzymy taki dział.Pozwole sobie na małą dygresje odnosnie ostatniego postu.Chodzi mi o stwierdzenie nie wiesz gdzie co pomierzyć wydaje mi sie ze powinien powstać na forum dział podstawy servisu gdzie bedzie to opisane wlasnie chociazyby dlatego zeby odwiedzajacy mogli sie zapoznac dalo by to duzo np.wraz z fotkami.Bo tak naprawde pewnie to forum jest ostatnia deska ratunku przed Oddaniem Tv do servisu i strceniem $ a jak wiemy nietaki diabeł zły jak go malują.Nom to taka moja dygresja a jak bedzie zycie pokaze
Ja myślę, że sam jednak posiadam mierną, a nawet niedosteteczną wiedzę na temat serwisowania sprzętu RTV.