Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięSANYO C2888N
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Grzegorz Becker, Moderatorzy
-
- -
- Kontaktowanie:
Witam mam problem z TV Sanyo c2888n nie wlacza sie i co dziwne dioda led nie swieci a gdy probuje wlaczyc pilotem zapala sie na pare sekund i gasnie a przy wylaczonym telewizorze gdzie normalnie palila sie jasno jest zgaszona,moze ktos mi pomoze w rozwiazaniu tego problemu bo nie wiem czy moj wysluzony 11 TV juz zgasl na wieki i jest nie oplacalna naprawa czy to jakas blachostka z gory dziekuje za wyczerpujace odpowiedzi z wyrazami szacunku Bazyliszek
-
- -
- Kontaktowanie:
Hm, na tej podstawie ciężko cokolwiek stwierdzić, ale proponuję wymienić elektrolity po stronie pierwotnej przetwornicy, może ma problemy ze startem.Witam nie odpala ani wylacznikiem glownym ani pilotem z tym ze dawniej swiecila sie na czuwaniu zawsze dioda LED a teraz nie i przy probie uruchomienia pilotem zqapala sie na pare sekund i zaraz gasnie i nic sie nie dzieje.Poazdrawiam Bazyliszek
Groszowa sprawa w każdym razie a i tak by się przydało już podmienić... nawet profilaktycznie