Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

Panasonic RX-D21

__Marcin__
-
-
Panasonic RX-D21

Postautor: __Marcin__ » 27 lip 2006, o 21:44

Witam. Mam problem z odtwarzaczem CD w boom-boxie, jak przełącze przełacznikiem to na wyświetlaczu nie ma nic i nie słychać żeby laser czytał płytke. Radio stało przez jakiś czas w łazience i jak oddałem do serwisu to powiedzieli że to korozja i wszystko w środku jest do wymiany.Myśle, że chcieli mnie zrobić w wała bo chcieli 200zł za naprawe i być może jest zepsuta jakaś tania pierdoła. Magnetofon i radio działa co mogło się tam zepsuć. Proszę o pomoc.

Awatar użytkownika
piterino_16
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: piterino_16 » 27 lip 2006, o 22:03

z tym że to korozja mogę się zgodzić skoro radio stało w ŁAŹIENCE!!! najprawdopodobniej skorodował styk na tym przełączniku którym wybierasz czy ma grać kaseta czy płyta nie wydaje mi się żybe to kosztowało 200 zł chyba że jest coś jeszcze do wymiany jeśli jest radio na gwarancji to lipa bo nie możesz go otworzyć a jeśli nie jest to je otwórz i spróbuj wyczyścić ten przełącznik ale może okazać sie że jest do wymiany
pozdrawiam

Wróć do „Serwis urządzeń elektronicznych”