potrzebny do pilota uniwersalny TIHAO-E10in1 kod tv ORIZON ruski
kupiłem za 15 zł pilot uniwersalny z myślą że się przyda do tv starego mało popularnego TO JEST DOBRY RUSKI TV dziwne to
a nie mogę znaleźć automatycznie
bardzo proszę o pomoc
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj siępotrzebny do pilota uniwersalny TIHAO-E10in1 kod tv ORIZ
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Grzegorz Becker, Moderatorzy
mam prawie taki sam problem. Mam takze pilot tihao-e10in1 i telewizor panasonic. Pilot dzialal do puki nie wyczerpaly sie baterie i kod sie usunal. NIe moge znalezc mojej ksiazeczki z tymi kodami. Rzecz w tym ze jak kupiles sobie taki sam to masz taka sama ksiazeczke. Wiec jesli mozesz przeslij mi kody do tv panasonic. Z gury dzieki. Prosze o pomoc!
Panie kuba.neo proszę sobie zmienić wpis skąd Pan jest, bo "z dupy" trochę chamsko brzmi... a tego nie tolerujemy na tym forum... End
Panie kuba.neo proszę sobie zmienić wpis skąd Pan jest, bo "z dupy" trochę chamsko brzmi... a tego nie tolerujemy na tym forum... End