Od lat jestem programista, ale na elektronice nie znam sie w ogole.
Zepsul mi sie zasilacz w kompie i z nudów zaczalem go rozbierac. Wzialem miernik .... ii ... co dalej? Jak zmierzyc ktore uklady, podzespoly i inne zwierzatka sa dobre? Gdzie ma byc przejscie gdzie nie?
Pewnie jest jakas ksiazka - Moze HOWTO - zeby na przykladach pokazac co i jak.
Pewnie - zeby zrozumiec zasady dzialania ukladow, trzeba zaczac od podstaw. Ale.....
SQRHA
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięChce zaczac ;) czyli nie chce juz byc lamerem
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Grzegorz Becker, Moderatorzy
- Fedorowicz Jan
- -
- Kontaktowanie:
- Fedorowicz Jan
- -
- Kontaktowanie:
Podaj jakies bliższe dane na temat tego zasilacza czy jest to zasilacz ATX czy AT i jakie są objawy moze wspólnymi siłami coś poradzimy
jantequilla@wp.pl
jantequilla@wp.pl
cze ja tez ma propozycie co znim zrobic rozbiez go na czesci a reszcte wywal przynajmniej cos sie nauczysz
a wymontowane podzespoly przydadza sie w przyszlosci;-)
Zasilacza do kompa przy twioim stanie wiedzy nie oplaca sie naprawiac moze ci sie to udac ale na krotko bo jesli toi zle zrobisz spalisz sobie plyte glowna i inne szpej w kompie wiec lepiej go ROZSZABRUJ bedziesz mial troszke zabawy )) i wentylator!
a wymontowane podzespoly przydadza sie w przyszlosci;-)
Zasilacza do kompa przy twioim stanie wiedzy nie oplaca sie naprawiac moze ci sie to udac ale na krotko bo jesli toi zle zrobisz spalisz sobie plyte glowna i inne szpej w kompie wiec lepiej go ROZSZABRUJ bedziesz mial troszke zabawy )) i wentylator!