Witam,
Mam pytanie do szanownych kolegow, posiadam autoalarm o nazwie "American Legend" (tak figuruje na fakturze - h.. wie co to).
Kiedys rozprogramowaly mi sie piloty i pewien koles naumiał je komunikacji przez 5-krotne przekrecenie kluczyka i smigały spoko.
Teraz mam podobną sytuację, ale przy metodzie w/w kolesia programuje sie tylko jeden pilot, natomiast drugim moge sobie pykac do woli ...
Czy moze orientuje sie ktos, jak nalezy zaprogramowac oba ??
pzd.
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięAUTOALARM ???
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Grzegorz Becker, Moderatorzy
Po pierwsze sprawdz czy oba piloty działają (baterie ,szęstotliwość nadawania ) np. przez zaprogramowanie jednego a potem drugiego
często bywa że pilot się rozstroił Na płytce pilota jest trymerek krórym
delikatnie pokręć aż uda ci się go zaprogramować .
najpierw jednak pokombinuj z programowaniem np w czasie programowania naciśnij jeden a następnie drugi pilot
Jak to niezda egzaminu to podam kontakt na firme która sprzedawała
te alarmy
Sczecin AUTO MARKA 091 484 76 87
często bywa że pilot się rozstroił Na płytce pilota jest trymerek krórym
delikatnie pokręć aż uda ci się go zaprogramować .
najpierw jednak pokombinuj z programowaniem np w czasie programowania naciśnij jeden a następnie drugi pilot
Jak to niezda egzaminu to podam kontakt na firme która sprzedawała
te alarmy
Sczecin AUTO MARKA 091 484 76 87
witam wszystkich serdecznie. czy jest ktos na forum kto moglby mi pomoc poniewaz mam problem z alarmem a nie wiem jak sie do niego zabrac .prosze o odp. pozdrawiam Wsiadłem do samochodu i nie chcial odpalic i mryga pomaranczowa kontrolka rozrusznik normalnie kreci ale silnik nie zaskakuje i teraz jest taki numer. Pod maska jest przekaznik chyba od pompki paliwowej i wystarczy ze na wyłaczonym zaplonie do przekaznika na cewke podam minus zeby go tylko wzbudzic to doslownie tylko musniecie o minusowa kleme i odpala. ale podczas jazdy czasami jak wrzece na luz to potrafi zgasnąc. prosze o jakies porady z gory dziekuje i pozdrawiam